Monday, September 14, 2009

Aktiviti - Shopping Raya

Hye~~
Slamat Malam..~~
Dh balik dr traweh kaa..???
Camne puasa korang2 ek. full ke? auchh full???
hahaha..

Ada beberapa ari jek lg mau raya kan,
so camne psiapan raya korang ekk?
Masih mriah dgn brg2 baru kan.
Semua baruuuuuuuu. dr baju, hanbag,purse, kasot, rambut. bla bla
sgala galanya mau baruu kan. keke.
Biasa la tu!
walaupum hari2 biasa kita tetap bshopping tapi kali ni aura nyer lain skit.
Mcm over2 la skit, smua nk baru dlm skali gus plak tus..
Kalau sblm2 ni, ala dua minggu skali, sbulan skali nk bshopping.
Tapi disbbkan raya rasa nk shopping tiap ari plak. keke.
Mau kering dut dlm saving tu. hahahha...........

Utk Cik An pulak, ala bshopping ala kadar saja, tapi ada la Cik an rembat 4 pasang kemeja baru. keke. ala 4 psang jerk. 2 lai di beli d Pakson kb, dua lagik d Mall kb :)
Lg pum dh lama sgt Cik An x membeli baju kemeja tauuuuuuuuuu~~
Asyik2 Incik Kerie jek bshopping baju baru tau, jels jeless. kekkee..

Raya ni jgk, Cik An ada rembat spasang wedges d store Vincci..
Ini pilihan kami bdua...
Tut2 sesampai d rumah, my mum pum puji chantekk ;)
Suka sgt2. kekeke.
Walaupum my Coach masih chantek di atas pemberian my Adik tapi sayang sgt nk pakai lasak2 neh. ye lah menda mahal n x mampu nk beli sendiri.
So pakai time2 tertentu saja lah..
Itu sbbnya lah beli wedges baruu ;)
Yang ni cepat rosak pum x kesah dgn harganya murah sajer...


Hurmm..
Tang baju tu x yah la nk nunjuk2 kut, sbbnya biasa2 saje ;) but i suka ok. keeke.
Apa pdapat korang yerk dgn vincci baru Cik An neh?
Hurm... ;) apa2 je lah ek.
Asalkan si pemakainya sukaaaa.. kekeke

Hurm...
Korang2 lak, cepat2 la terjah mall yg bdekatan.
Raya smakin hampir, org pum makin ramaii..~~huhh..
Last minute bshopping itu myeksakan tau.
Paham2 je lah.. hehehe.

Apa pum slamat bebelanja.. Belanja lah dgn bijak. Acececce. Pdahal Cik An neh jenis yg boross ok! Pandai2 la nsihat kan org. kekeke.

No comments: