Monday, September 21, 2009

Adiah Raya 2009

Last Day :
Last day kan Hari raya yang ptama wt kita2 kan.
Kalau siang hari datangnya tetamu dr kalangan cousin n mak sdara belah my mum.
Tapi last nite~~~
Incik kerie dtg utk braya oke.. Dlm braya tu, smpat lagik dia membawak serba skit buah tangan yang tdiri dr ktupat manis, ketupat sambal & tapai...~~
Tapi yang syiokkkkkkkkkk nyer...!!!!!!
Ada sesuatu utk saya okeh! Wahhh....~~~~
Dalam SUka!! Sukaa! MMmuuaxsshh~~!!!!! hehehe..
SUka bangattttt wehhh....~~~
Apa x suka plak kan, ye lah prempuan bila nampak rantai2 neh, wah terus mata bling2 yerk..!!
Thanks dear krn m'sponsorkan rantai & loket yang chumelll ini....
Of kos la i know beli kt TOMEI, dh tpapang di paperbeg n kotak nya itu kan. keke..

* Ni lah hasil dr 'gaji' yang ptama~~~ Timer Kasehh tauuu yang..!!
* Next month nyer gaji, leh dpt apo yerk. kekeke..
Hurm kiranya adiah raya la ni ek....... HooReeyy~~!!



2 comments:

Sis-Lin said...

raya pun dpt hadiah?lin dpt duit raya je an...

Nik Nurehan said...

hehe. an xdpt duet raya. sbbnya duet gaji nya abis an bebelanja. haha. baju2 ;). ni haaa loket ni hasil gaji dia gak la. keke