Friday, August 28, 2009

Skadar tgk je lah~~

Morning~~ Hye Semua..
Slamat Pagik Jumaat yerkk~~ Smoga diberkati lebeh2 lg di bulan ramadhan neh..

Hurm apa aktiviti korang eh ari neh?? of kos la yang brada d luar p.timur smestinya masyuk pejabat n lakukan keje2 yang harus di settlekan before cuti merdeka kan.
Bagi yang berada d kelate, kedah, tggganu of kos la cuti2. rilek2 di rumah..
Mauu masa ni ada yang lum mangun tido. aahahahakk...

Hurm.
Kalau An pulak apa plan nya..?? Hurm.
kalau diikutkan ada plan kuar bdetim ini petang. ala kuar2 ke pasar ramadhan sajer tapi donno la lagik kan..~~ itu pun kalau jadi. InsyALLAH ;)
Aiii pepagikk dh plan..?? hehe. ye lah 2day incik kerie kan bcutii~~
So ari neh la leh mintak di temani..
Mau pegi sorang2?? enggak bagi oke. Katanya risauuu~~ ;) auww sayang bangat pd saya ya.
Bwekk!~~!! mgader dh pepagi gini. kekeke..

Smbil duk pk2 apa yg nk diclick2 kan...
Haaa apa kata kita jamu mata kan. hehehe.........

Jamu punya jamuu, wowwwwwwww!!!!!!
Chantek nyer!!~~~
Hati bdebar debarr rasa minginkan nya tapi bila tpadang dgn harganya adesh~~!!
Tbantutt okeh. hahaha..
Camne neh..??? Tpaksa mnahan diri dr memilikinya cumaaa dlm hati kecil ini bkata.
InsyaALLAH ada rezki pastiiiiiii dpt pakai nyer. hahha.
Berangan sudah ;)

Apa yang an bkenan utk pagik ni??? Hurm ada sesiapa yang bmurah hati utk hadiahkannya utk An..?? Hikhikk.. Mau mintak ke Incik Kerie.~~~ Aii tak tgamak la pulak bila tgh reganya beribu2 ringgit. Sedangkan Incik Kerie baru jek keje kan.. Lebeh2 mau raya pulak tu!
Mesti la diutamakan ke fmily dulu kan. Ank sulong la katakan. hurm.
Tapiiiiiiiiiiiiiiiii nak menda neh!! nakk nak~!!





Tapi masalahnya. kalau membeli scara on9. hurmm risau x sesuai pulak dgn tangan ku yang kecil ini...~~ ya ya tang pegelangan tgn saya amat2 la halus okehh~!!
Kang2 beli2 dop sesuai. Camne tu..? Hahhaa..
Jam2 camne mana leh potong kan.. Bmasalah jgk kalau halus di situ.. hurm

hehe..

Wah Cik An neh, pepagik dh berangan nak memakai berangai yg mahal. Sabar je lah.
Berangan sudah, nk membeli x mampu. hahaha..

2 comments:

Sis-Lin said...

wah beribu tu an harga jam tu..hehehehe
lin pun x pakai an,tgk je kt blog an ni..hahahahha

Nik Nurehan said...

hye lin. an pun mampu tgk gamba jer :) haha