Monday, August 17, 2009

Rindu tapi Sabar ;)


Salam, Hye Smua.
Dh dinner ker? An dh siap pum. huh kenyongg gilerrrrrrrr~~
Camne hari ni, ok ker?? Hurm, bg an ok sajer disbbkan ari ni ada kuar2 dgn parent ke TESCO kan. So x de la buhsan n trasa sgt yang si dia sudah sibuk dgn keje nya kan. Al maklum la hari ni first day si dia memulakan keje. kekekke.. ;)
So mulai ari ni x de la detim2 lagik oke. Sob2 sedey jgk tapi nk wt camne kan. Sudah mjadi tanggungjawab la yerk. X kn nk mganggur wt slamannya kan! hehe. Harus la ada satu perubahan dlm idup gitu. hoyeaahh~~!!
Hurm nampak gaya kami dua juz jumpa hari minggu je lah. hoho..
So sabtu nanti, insyaALLAH kita dh start bpuasa kan, jadinya tinggal jumaat je lagik utk kami dua mkn2 bsama.. adesh! hope jumaat ni kami leh habiskan masa bsama..!~~ x sabar nyer :D

Shayang,
Keje rerajin okeh. Jgn noty2 tauuuu!! love you ;)

* Auchh bohong la kata x trasa bila x jumpa si dia.. Tapi apa pum haruss tsenyum krn 'keje' itu pentingg!! hehehe

2 comments:

Sis-Lin said...

wowowowow pepel lg an tus..hehehehhe

Nik Nurehan said...

tu la lin. hehe. celebrate dgn kaler peberet kamu ;)