Sunday, August 23, 2009

Isi Msa ada dgn Bshopping ;)


Hurm. Hye Smua.
Slamat Petang~~~ Duk wt apa ek korang2 semua.?
Sibuk d dapo..?? duk memilih laukpauk/kuih muih d pasar ramadhan?
Hurm. Bg Cik An, hari kdua juz abiskan masa d rumah saja.
X de kemana pum.
Bebuka pum dgn simple2 saja.
Kebetulan cuaca x mginzinkan utk amik angin petang.
Jawabnya sharian abiskan masa d depan lappy ini..
Bila duk depan lappy ada saja la menda nk click2 kan..
kekeke..

Opss tu my shayang, bkn duk genyar2 ok tapi biasa la yang, prempuan.
Kalau perempuan mesti dikaitkan dgn sesuatu..eeeeee kekeke.

Korang perasan banner di atas? apa yang dikaitkan dgn entry neh yerkk? kekeke.
Hari ni buhsan gilerrrrrrrz.. tak tahu nk wt menda.
Perut pum duk bunyi kruk krek kruk krek menandakan ia sgt2 la lapa. adesh sian to my perut. hahaha. so utk mengumbirakan hati neh.
Mula nk click2 kt gedung yg mjual shawl ok. hehehhee..

Apa lagik ada jek yg tpikat okies..
Sbenarnya manyak store yg mjual shawl neh.. sumer lawa2.
kalau lah Cik An ni jutawan mau saja membeli ksemuanya ok. hahaha..

Last2 utk hari neh, Cik An mcuba membeli dr Fariha.
Siapa Fariha? Cik An pum x kenal ok. Ini lah first time Cik An membeli dr nya.
Layan first class okies..
Manyak jgk diskaun yang diberikan olehnyaa.. Mmg bestt giler la..
Disbbkan Cik An membeli beberapa shawl dr nya. Diberinya PREE DELIVERY.
Dah tu, diberi diskaun pulak atas shawl2 yang dibook oleh ku. Wahhh best best..!!

Kalau gini layanan nya, mmg x siap2 tau membeli dr nya..

Sbenarnya cik An membeli sama jenis jek cuma colour lain2.
Entah la. Cik An suka sgt2 dgn shawl itu.
Shawl 3 tones, material polyster sajer. Sonang n teletak sajer di kepala ok.
3 tones ni jenis plain shawl jerk. No bunga2 n corak. keke.
Ok la tus. Asyik2 pakai shawl corak, jemu jgk kan.

Kat sini Cik An ingin bkosi link dgn korang2 semua la..
Layari : http://fairyhaspick.blogspot.com

Bagi korang2 yang trasa nk bshopping boleh la ke situ ek.
Skg ni kan memacam kedai yang mjual shawl kan. So apa korang tunggu lg.
Mulakan servery di online ini....
Mcm2 jenis, mcm2 harga, macam2 material ;)

Dgn ini, korang x de la rasa buhsan jek..
X de la merungut puas2 duk kt rumah/opis. x kira dimana/bila.
hehehe. anytime boleh bshopping ok.... ;) hoyeahh~~

To My Shayang ;) Ganti plz. hahaha.

2 comments:

Sis-Lin said...

amboii semua sold utk cik Nik je tu..miahahahaha

Nik Nurehan said...

miahaha. biasa la lin ;) sapa cepat dia dpt. haha