Monday, August 10, 2009

Dot Pinky ;)


Pinky!! Saya suka!!!!!!!!
Nsib la kali neh rezki saya ada. keke
Sbenarnya, Cik An mmg dh lama mgidam utk memiliki beg sbegini rupa.
Akhirnya dpt jgk memakai beg ini. kekeke. Horey!!!

Skg ni Cik An mmg gilerkan shopping scara on9.
Jangan kata Cik An reti jual baju jek tapi x penah membeli on9 ya.
Silap tu.. hehe.
Cuma skg ni smakinnnnnnnnn mjadi jadi tau..
kekeke. Skg ni kan musim memakai shawl.
Apa lagik siang malam Cik An menerjah blog2 yang mjual shawl ini. kekeke. Boleh dikatakan selang beberapa hari mesti smpai yang baru!
Sudah laa!! Cik An smakin borosss dr segii bshopping. kekeke..
Tut2 last day smpai pulak beg baruuu ;)
hehe. Nsib la Incik Kerie x de merungut pum. kekeke..

Asalkan kaseh nyer heppi kan yang ;) hehehe.

Beg ni an beli kat http://chic-shawl.blogspot.com/
Kebiasaan nya dia rang neh jual shawl tau tapi tut2 ada hari tu dia rang upload beg ni.
Apa lagik dgn tidak membuang masa terussss membooking n membuat pmbayaran. ekeke...

So korang jangan lengah2kan masa ok..
Dr rasa x tau nk wt apa jum kita abiskan duet yang dlm account itu. hahaha..
Sabar je lh :D

6 comments:

~ mizzAmy ~ said...

amy tak pernah beli online lagi. jual online je. hahahaha... tapi, teringin gak nak beli handbag2 kat online ni. tunggu duit banyak, leh lah buat pre order ke. hehehe...

Nik Nurehan said...

hye amy! an pum baru2 mcuba beli brangan on9. dh stahun an mjual kt tenet ni, so apa salahnya kali ni turn kita pulak membelinya. seronok jgk. tapi risau dh ni. ari2 rasa nk bshopping! adesh.

Sis-Lin said...

amboii pinky2 semua...hehehe color pepel ada x an?

Ellena said...

comel nyeeee... :) pinkyyy!

an.wardrobe said...

lin : haha. kaler purple x de la pulak.. ee pink lg chantek tau ;)

an.wardrobe said...

ellena : chumel mcm kaka kan? haha. perasan!!!