Friday, August 14, 2009

Chicken Chop paling best....?


bagi penggemar chicken chop di kelantan.
Korang harus mcubanya oke.
Restoren yang mesti kalian semua kunjungi.
"RESTOREN 'SELERA CIK SITI"
lokasinya betul-betul di tengah kota bharu,
berdekatan dengan kamdar, dan berhadapan sekolah rendah padang garong.
chicken chopnya An bagi 10 bintang,
sangat sedap oh.
affordable,hanya RM6.50 sangat murah bukan?=)
yang buat An tidak tidur malam tentang chicken chop di restoren ini ialah
chicken chopnya dihidangkan dalam plate yang sangat besar
~sila tengok gambar.
tak pernah lagi An jumpa sebegini.
puas hati bila makan oh.

ianya juga sesuai dijadikan tempat lepak dan gathering family.
tempatnya juga happening dan strategik.
tapi sayang kalau tak silap An
restoren ini tak dibuka 24jam dan tiada wifi,

walau apa pun,
ianya tetap berbaloi=)
dengan chicken chop sangat sedap
kalian pasti tak menyesal bila datang ke sini=)


sesiapa yang ingin ke kelantan,
pastikan anda sempat singgah ke restoren ini

ooops,
jangan risau,
Cik An bukannya dapat komisen atau dapat makan chicken chop free
kerna membodek restoren ini
tapi sekadar ingin berkongsi dengan bloggie sekalian=)
oke. hehe

2 comments:

farah amoi said...

..last month kak farah dah g makan...
memang sedak sengoti...ngan harga rm6.50

Nik Nurehan said...

hoyeah tul2 k.farah.
chiken chop dia lain dr lain. crunchy gitu. keke.. sedap las!! ;)