Sunday, August 16, 2009

Celebrate - Mkn2 di Horizon~~


Tadaaaaaaaaa~~~~
Hehehe. Dh lama kami x kesini. Hehehe.. Sejak akhir2 ni asyik fast food jek kan.
Alang2 nk celebrate akan Incik Kerie ni, kami bdua abiskan masa dgn mkn2 kt Horizon la.
Mudah n cepat. Call je utk tempahan, smpai2 jek terus leh mkn.
Kang senang gitu. Save masa dr nunggu2 mkanan tu tgh msk kan. kekeke...

Kali neh mahal skit dr biasa tau. Cik An dgn Incik kerie pum tekezupppppppp giler..
Sbb apa yerkk? Hahahahaha.............
Mmg di luar jangkaan okeh..
Korang nk tahu. Hari neh kami ada wt side oder utk ketam tau..
Hurm utk 2 org makan la..
Korang nk tahu, 2 org utk dihidangkan hanya seekor ketam shj.
Dan harga nya amat la mahal. Hahahahahahaha..

Mesti korang tetanya tanya brapa hinggakan Kami bdua kata mahal.!! hahaa.
Price nyer : RM 21 tauuuuuu.
HUhuhuuu....

So tmasuk air kami bdua neh, jadinya : RM 84.70
Kan mahal tu. kekeke.

Lauk pauk mahal giler boleh dimakan utk 4/5 org tau! hahhaa..
Slalunya estimate juz utk 2/3 org sahaja. Entah knapa Set A hari neh manyak giler.
Ke kami dua neh mkn lauk skit..??? Hahahaa...

Yang pasti kami gumbiraaaaaaa n bpuas hati oke! kenyang gilerrr siap mnambah nsik oke!
hohohooo... Ancusss diet ku.. huhuhuu..
Nsib ler skg ni x mkn mlm dh.. Orait la tus.
Kalau tidak sure perut ke meragam kan! krukk krekk klaparan. kekeke... ;)

Pasni no more lunch bsama except Hari minggu nanti. AUuchhh sedey nyer.... Sob sobb..~~




No comments: