Sunday, August 30, 2009

The Best wishes of my friends

Lalalalala.. Senangnya hati ari neh... Apa taknya.
Ye lah, an ingatkan x de sapa yang sudi nk wish my besday oke.
Maklum la an bkn sglemer korang kut. kut2 la x de lorg nk ingat pun~~
hehehe.
Tapi an cukup2 tharuuuuu bila kawan2 ingat besday an.
ada tu siap wish besday bkali2 tau. kekek. Trima kaseh tau~~
Jasa korang2 pasti an x luper..
Agak2nya ada gak besday korang an x tahu kan. leh la tinggal2 kan tarikh korang kt komen ni.
Hahaha...

Kat sini jgk an bterima kaseh kpd cust yg merangkap sbg kawan baikkkk tau.
Sapa lagik kalau tak bukan Puan lin & Cik Fyzah ;)
ehhee. Aik knapa ni?
Iyorrr laa, dia rang neh siap wt special entry tauuu ;) juz tuju utk an walau diselitkan dgn org lain. keke. Yang pasti nama ku tetappppppp ada dlm entry itu. kekee..
Lalalaa. Korang jgn jeleszz ok.
Korang mana ada special entry kan. kekeke..
hahha Cik An mula perasan ;) kuikui...

Kat sini Cik An selitkan kdua2 entry yang Cik An tbaca/tbukak pg td.
Auchhh TER ker?? kekekkee.. Jumm layannzzz....




* Trima Kaseh tauuuuuuuuuu~~!!! SUkaa!!! ;)
http://linmdnoor.blogspot.com & http://www.eteqcute.blogspot.com

8 comments:

~mrs.amy ~ said...

hepi bday ann...dh tua la kiter ek...

Sis-Lin said...

sama2 an...

hepi besday,hope ur dream come true...jgn mkn kek tu,tggu bukak pose..hahahahah

Nik Nurehan said...

mrs.amy : tu las.. umo meningkat satu angka la pulak. erkk!! x leh turun ke. keke..

Nik Nurehan said...

lin : timer kaseh tau.. arap2 gitu la. mcm2 duk berangan ni. keke. auch saba dh ni. tliur nyer!!!!

:: Feez_Mior :: said...

hi an..thanks..org wt entry utk die..
die lak wat entry utk org..haha
just a small dedicate for u my dear..

smoga an happy smbut birthday utk kali ini..

ape suprise incik kerie bg??hahhaa

Ann-Wardrobe said...

thanks fyzah. alaaa an wt ni sbg kenangan tau ;) nanti an tau la ada gak org ingatkan an ni. eke.

kerie? hurm... ;)

dee66 said...

happy belated birthday an.. semoga panjang umur dan murah rezeki selalu..

Nik Nurehan said...

trima kaseh kak dilla :)