Tuesday, July 14, 2009

Tetamu KAMI.





Jeng jeng jengg... Ini lah tetamu an yang an maksudkan kt entry sblm neh. keke.
Si tudung hitam tu dikenali sbg Cik Yatie manakala si tudung puteh cream tu dikenali dgn nama illa. Hurm, kiranya an neh janji dgn Cik yatie tapi ditemani dgn kawannya illa la. keke.
Mengikut plan asal, kami akan jumpa2 di MaryBrown kt PChepa tu tapi disbbkan x mo mkn fastfood kami ke sini. opsss pada hakikatnya kami ke Restoren Syam dulu tau. disbbkan kedai tu tutup smentara waktu, terus aja Cik An calling NH ini.. So x de la rugi masa utk tunggu2 kan. Smpai jek terus mkn. Kang sonang! Save masa skit, dh le jauh jgk dr PC ke NH neh. keke.
An harap yatie & illa kenyang la yerk.. kekee.
Kalau ada kekurangan n kekasaran bahsa tu biasakkk la tu kan. kekeke. ;)
Apa pum smpoii ah, mjadi jgk kita jumpa2 neh. Yatie, next time kita kuar mkn2 lagik ya.

Thanks Yatie & Illa krn sudi mhabiskan masa bsama ;)

4 comments:

Yatie said...

kah kah.. kami pun mohon maaf jgk.Gurau-gurauan adalah best hehe

Sis-Lin said...

amboiii bila la nk belanjer lin mkn plk nih...huhuhu

Nik Nurehan said...

yatie : keke. best ya ;) br la meriah kan. keke. kalau tidak sure sunyi sepi mcm kedai tu. keke

Nik Nurehan said...

lin : haha. kena mai kb la lin ;)