Thursday, July 16, 2009

Supper???!!!


Alangkah indah nya malam ini.
Kalau perut ini di isi dgn seketul ayam kan.hahahaa..

anak : mok!! an sero supo poso la kita neh.
mok : bakpernyer, sbb ada supper ker?
anak : horm laa...
mok : lama dh kn kita x mkn meehun
anak : mok! sero nk makan macaroni sup la.
mok : buatt laaa. kekeke.

Gara2 sis lin jgk la neh. tapi kan, sis lin neh siap sms ke an oke. hahaha.
Mms apa? Iyaaaaa....... Hahaha

Bcakap pasal supper neh. yeap2 dh lama kami x mkn lewat malam bsama ok.
Alang2 dh ada aym kepsi neh.
So kami mkn ler mlm neh.. Opsss mmg an sgaja beli yang dinner plate oke.
Kiranya cukup la seketul sorang kan. x de berebut punyer.
Kali neh dapat 2 ketul dada n seketul peha.
So my mum amik la aym dada n kentang putar.
My dad amik aym dada n roti.
And Cik An pulak amik ayam peha n coslow. Kekekeke..
Sodappppppppp! Rasa nk lagik la. keke.

Korang rasa nk mgenali Sis lin yang An maksudkan itu??? Click saja link di bwh ini oke.
Sgt2 la peramah org nyaa.. Rugi kalau x kwn dgn nya. keke

2 comments:

Sis-Lin said...

wakaakkah..an ni,ada ke masuk gambar tu,adeiii lawak betul le,mcm real je tu..kenyang x an semangkuk?hahahaha

Nik Nurehan said...

lin : hahaa.. kenyang n sedap lin ;)