Monday, July 13, 2009

Slamat Smpai ;)


Parcel yang dinanti telah tiba... Erkk Incik Kerie dgn rakusnya membukanya..
Kekeke.. Punya la x saba nk mkn dulu..

lalalalalala.....
Slamat tgh hari kpd u all okeh. aahaks.
Lain mcm aja bunyi nyer.
Ini lah tandanya kalau hati tgh bebunga bunga tau. haaha.
Kali neh bkn an nk bcerita ttg si dia yang tcayam tu.
Tapiiiiiiiii ada menda lain yang wt an tsenyum tau.. kekeke..

Sblm2 ni korang mesti perasan kan.
Perasan bg org yang penah belek2 blog ni lah. keke.
Ada sesuatu menda yang an rahsiakan. kekeke.
AUwww..
Penantian satu penyeksaan tapiii yang pasti bebaloii n dpt myenangkan hati oke. keke..........

Harii tuuuuuu an ada memesan sumthing dr Cik Fyzah yang brada jauh dr kota bharu neh.
Jauh mana sgt?? erkk! kolumpo tu haa.
Jauh la tu, mana larat mau jalan kaki kan. 3 hari x tentu smpai lagik. haha
Len la naik flight juz mgambil masa 45 minit....
Len la naik keta slama 6/7 jam kan. Haaa mau gak 8 jam kalau tyme2 balik ni.
Kekeke. Paham2 je lah time pegi bkn main smangat time balik bdn pum ponat dh jadi slow la skit kan. keke..

Tapi rasanya x bebalouii kut kalau g sana sbbnya nk membeli itu je kan.
Dgn zaman serba canggeh neh..
Guna jek sms/email/call n system pembayaran scara on9. keke.....
Tutt2 sure smpai punyer ler. Ahaaks.
Aiyor fyzah! mcm fyzah lak wt business online padahall kena nyusahkan fyzah utk ke mall utk membeli nyer.
Ala fyzah, alang2 g mall kan x pe kut. kekeke. ;)
Aishhh kejut jgk fyzah kata x penah membeli nyer. keke..
Menda sodap neh fyzah rugii woo.
Sian kat an, di KB neh mana la ada jual sekut ni. SobSSob..
Dlm hypermarket tu ada dlm kotak yang entah brapa bulan punyer.
X sesedappp mcm neh.. Fresh gitu :)

* Grenti fyzah mesti slalu membelinya. hahaha...

Trima Kaseh Fyzah krn menolongku.. kekee. Len2 kali leh order lg. haha

2 comments:

:: Feez_Mior :: said...

ahah an.. mst laa..
fizah kn bdk baek..haha..
no hal pnye..bnda kecik je pn..
sunway pyramid sblah opis jek..kekeke

Sis-Lin said...

nape lak guna alamat incik kerie tuh...hehehehe

nsb encik kerie x mkn sorg2..hahahaha