Monday, July 27, 2009

Shawl on9 (1)

Hye Semua.
SLamat Malam... Hehhee. Korang dh dinner ekk?
An lum lagik... Rasanya malam ni dh x mkn cuz ptg td an dh mkn kuey2 kan.
Alahai, sebut jek kuey tapi mcm2 an mkn, kuey,kerepek & biscuit. ekeke..

Hurm...
Entry kali ni ada yang best tau. Best nya an nk tlg promote la blog sorang akak neh.
Service nya laju, suka tau!!
An ni kan br nk start2 membeli shawl on9 kan.
So atas manyak2 yang an serbey, an pum tsuka la kt salah satu website neh.
Sbenarnya mmg manyak website yang an bkenan ok.
Ye lah shawl2 yang di jual suma chantek2 tau.
Tapi an ni dh lama admire kt shawl ni, jadinya buat kali ptama an membelinya di situ la.
Di mana.?
http://kasihshawl.blogspot.com/
Dan apa hasilnya..?
Utk percubaan an telah merembat 2 la shawl dr kak kasih. keke..
Di sini an display yerk.

Colour baby blue. Sbenarnya an bkenan akan colour peach n pink, malangnya dh abis stok. Ada lagik colour lain, tapi colour baby blue pilihan Inck Kerie. So amik je lah. keke

Haaa yang ni la an admire kan.. kekeke. Sgt2 chantek d mata An. SUka!!!

Apa lagik korang, jum2 kita shopping shawl lg. Di mata..?? d mana2 korang suka la. keke

* Opss petang td an ada book 2 lai shawl lg kat kak kaseh nyer website.. miahaha. Dlm duk booking kt situ, tgh tunggu shawl yang tgh dlm perjlanan tau. haha. Nanti an promote d mana an beli yerk. keke

2 comments:

:: Feez_Mior :: said...

an..yes.. sib bek an pomot..
leh soping tudung raye lak pas neh..

Nik Nurehan said...

sila sila. nati an kosi lagik yerk ;)