Tuesday, July 28, 2009

Shawl on9 (2)

Yuhuuu. Slamat Malam Semua.
Wah skg ni, slow2 jek update kan.
Ala, at least dlm shari ada gak yang an kosi kan. kekeke.
Kira ok la tus. Wah bkira, walau satu tetap ada. haha.
Skg ni kan topik tbaru ialah Shopping.
Shopping?? hoyeahh Online Shoppping..
Beli menda neh..?
Ahaaakss. Musim membeli "Shawl".. hhehehe.
Keje An skg neh, siang malam duk godek2 website yang mjual "Shawl" tau.
Lepas satu2, an terjah. Punya la manyak masa yang tluang kan. keke.

So kali neh, website kdua yang an nk kosikan bsama di http://lovelykays.blogspot.com
Wah kays..?? Macam "Kay" singkatan bg nama Khairi pulak.. Ehem Eheem yang tu!.. keke..
Hurm,
Di sudut hati An neh, sgt2 la bkenan n ingin mcuba "Shawl" yang jenis printed neh..
Keekke. Dgn tidak mlengah lengahkan masa, an pum terus la wt order kan.
Wah an neh jenis tamak tau.
Org kata kalau nk cuba, mesti beli selai kan. Tapi An neh, cuba2 smpai beli 2 lai. keke.
Service dia orang neh sgt laju tau.
Suka sgt. Korang mail or sms jerk. Nk cepat mesti la guna sms kan.
Settle jek payment terus jek dia rang antar :) keke...
Kat sini an attach 2 jenis "Shawl" yang an rembat dr dia rang :)


Amacamm..??
Chantekk takk..?? Chantek giler oke..
Korang kalau bkenan jgn tunggu lelama tau. Kang jawapan nyer.
So sory dh abis la. haha. Baru frust menonggeng. kekee.

Apa lagik korang, terjah2 la blog dia rang oke..
Tokey utk blog ni adik bradik jek tau, yang dikenali KayNkay :)

Jum terjah.....

No comments: