Thursday, July 16, 2009

Kepsi :P

Apa hal neh..?
Auchh!!! ni smua bpunca dr Sis Lin La.
Dia la yang mhasut an hinggakan diri an neh lemah oke.
Aahasks...
Last day, sis lin ada cerita kan an yang dia n anaknya akan ke KFC utk mengenakan menu baru dr KFC. ok lah, x kesah sgt kan.
Tp bila sis lin neh tempek gamba mkanan itu. adoii!!Tliur neh.
Mcm best jerk. kekeke.
Boleh jenguk2 kt entry lin neh di http://linmdnoor.blogspot.com/2009/07/sedap-ke.html
Sis lin plak siap tanya2 lagik kt sms tau. x nk g mkn kepsi ker. hahhaa.
Sabar je lah. Stahu an mmg incik kerie x brapa nk mkn menda2 camni.
Jarang sgt la kcualiiiiiiiiiiiii dia tlalu mgindam gitu. keke.

Hurm direngkas kan cerita.
Petang tadi kami ada aktiviti lain tau.
So kami x sempat nk mkn2 bsama.
Pk2 nk wt balik mkanan petang utk parent neh.
Why not belikan kfc neh kan.
Lagipum my mum pum ada gak cerita2 pasal iklan kepsi neh.
So ok lah kami singgah ke situ utk dibawa pulang..
Ini lah hasil nya. Biarkan saja, gamba yang bcerita ok. keke..

KFC Kota Bharu


Haaa ni lah cheezy chickoroni yang dimaksudkan itu. An beli 3 pek ok, kiranya sorang satu then an tambah dinner plate. total : RM 30.75.
Tapi dinner plate tu x dijamah pum shingga lah malam ini.
Kiranya postpone lah, mkn esk. hahaha

* Skitar jam 5.45, tamat la riwayat macoroni neh. Dgn slamat nya masuk kemulut ku. keke.
Jangan tanya2 ok, smemangnya abis sbekas okey.
Inilah mkanan ptg + dinner ku :)
kekeke. Kenyang!!

2 comments:

Sis-Lin said...

amboiii sis-lin jgk kena tus...hehehe
buhsan la an mlm ni,lin dok layan lagu kt you tube jek..

Nik Nurehan said...

lin : betul la tu. keke. kalau tidak konfem an x msuk kepsi ni tau. haha