Tuesday, July 21, 2009

Kemaman Kopitiam KB


JengJengggJengg..
Dh lama x display gamba cam ni kan. kekkee.
Iye lah, bberapa hari yg lalu, incik kerie kan xde d kb.
Jadinya an mana la lepak2 kt kedai mkn neh..
X de kluar2 pum oke. wahh baek gitu..

Last day, mcm biasa la kalau naek bus, of kos la subuh br smpai kan.
So masa tuh, an suh jek kwn nya amik incik kerie di stesen bus. keke.
Kami neh mcm biasa la, ptg2 baru kuar. Ptg pum skitar jam 3 kut.
Aiii x perasan plak kuar kui baper. kekeke..

Settle jek keje kami di Pos Office kami mula la nk mkn kan.
Pada mula nya Incik Kerie nk ke hayaki sajer.
Then akan ala nk try tempat baru tu.
Incik Kerie on saja lah. Lagipum dh lama an bsunggut nk cuba mkn disitu.
Maklum la kopitiam br bukak la katakan, mesti nk cuba kan. kekeke.
Xkn stakat lalu jek.. Mau gak msuk n merasa. keke

Kemaman Kopitiam ni tletak di jalan wakaf siku.
Bhampiran dgn mamak spicy ;)
Bak kata Incik Kerie la, jalan tu bagaikan Lombong Emas oke.
Sbbnya ramai giler yangg guna jalan tu. So mmg sesuai sgt kalau ada kedai2 mkn neh.
Pejabat pum manyak kan. Pasti laku laa. kekke..

Kenapa ek kopitaim neh nama Kemaman?
Itu an x tahu, mcm kemaman ganu pulak. kekeke.
Masuk2 jek dlm kopitiam neh, wallamak, sgt best!!
Mmg rilekk santai ler dlm ni.
Smpoi abis, i likee..
Kalau masuk Hayaki nampak biasa kan, kalau msuk sini kelas skit. keke.
Dr segi pemerhatian pulak, Kemaman Kopitiam ni mcm ada francais tsendiri.
Sbbnya mcm2 produk yang dijual ok.
Dr sgi kaya, kopi, cawan/pingan makuk. keke.
Smua ada oke,smua nya ada logo Kemaman Kopitiam itu.

Caya laa...

4 comments:

dee66 said...

kat kuantan pun ada se kemaman kopitiam ni. tp.. x pernah masuk deh..

Nik Nurehan said...

owh kt sini br bukak jek. x smpai sbln lg :) keke.

Sis-Lin said...

wah dh ada kopitiam...senang le nk berdetim,hehehe
ada wi=fi x an? leh la nnti chatting kt sana...

Nik Nurehan said...

lin : mesti la ada. skg ni manyak tpt ada wifi lin. keke