Friday, July 10, 2009

Duta Horizon??


Pin!!! Pin.... Morning Semuaa
Pagik yang Indah.
Cuaca yang panaszz......
Mood yang baekkk punyer... hehe
Pepagik dh ngadap lappy kesayangan neh.
Pepagik lg dh ngadap gamba org tcayam. kekeke...
;) Yang! dh bgn ke tu? Td sayang ni calling2, x angkat la pulak!
aahaks ;) paham sgt, syg tu x bgn lg kan.
That's ok.........

Hurm.
Kalau sblm ni Incik Kerie mjadi duta utk HAYAKI Kopitiam tp last day si dia mjadi duta di New Horizon pulak. Ahaaaks..
Tgk la btapa gumbiranya bila suruh bgamba.
Tgk la btapa gumbiranya bila di ajak mkn kan. keke
Mesti korang pelek kan, knapa bepinggan 3. hehe.
Slalunya bpinggan dua jerk.
Ni disbbkan adiknya, Faiz turut bsama.
Sblm kami ke sini, kami amik Dik Faiz di stesen yang baru jek smpai dr ganu.
Perut pum dh lapa, apa lagik terus kami calling New Horizon utk order mkn.
Kan senang, smpai2 jek terusss mkn!
Save masa dh kt situ, x perlu nunggu2 dh.. keke

Yang. next time kita try next restoren mau ka??
Tapi susahkan, restoren lain ada tyme2 la pulak, x mcm horizon ni.
Siang malam bukak, x de limit.
Bila2 rasa nk mkn jek leh mkn, except kui 12 mlm la. hehe :P bwek!!

Sonang hati jek, Perut pum konyang.
Apa lg settle mkn, balik da...

2 comments:

cIk pEnNa said...

makannnnnn time!
bile makan..pewot kenyam..
ati pun turut senang kan?

hehehehe
;)

Nik Nurehan said...

sue : aii sue, ada ke mkn x rasa kenyang?? of kos kenyang sue. melantakk dgn manyak. haha