Tuesday, July 07, 2009

Citer diet...ellena..

Salam. Hyee.
Slmat malam Cik An ucapkan pada korang2 la yerk.
Dh dinner ker??
Hurm, aci dak kalau dinner mkn woh duyan aja??Hahhaha...
Ancuss diet kut. asyik2 tesekat niat nk bdiet lebeh2 ada mkanan best2 di depan mata.
Asyik2 esk je lah diet, esk je lah.
Walhal ari2 x leh nk diet cuz hari2 nk tangguh n kata esk esk. hahaha..
Sabau je lah.
Metang2 nengok jarum pnimbang dh turun ke angka 5... haha.
Bila dh naik kembali mula la mgelebah.. wakakkaa.....
Insaf kejap jerk ;) bwekk.......

Pagi smalam sgt2 la best sbbnya dpt jumpa si Ellena itu.
Di dlm hati ni rasa nk jek jumpa nya utk kali kdua..
Tapi hati neh tahu sure la x smpat kan,owang tu dh nk btolak balik kl dh. kekeke.
Ada plak nk ajak ketemuk lg. kekekeke..........

Adik!!!
Next time jumpa lama skit oke.. ;)
Kalau last day mkn pg, next time kita lunch la pulak yerk..
Bwk Incik Edy skali. kekeke.
Okeh. set!!
Eh eh. balik ler sblm puasa nanti. x leh ka?? aahaaks.
Ngader suh org slalu balik sini padahal kita sndiri tahu yang dia rang dua tu keje. keke
Lalalalaa....

* Auchh x de pum gamba bsama kan, gara2 ada perasaan maluu. wakkaka.

2 comments:

Sis-Lin said...

sapa yg malu nk bergambo berdua tu..hehehehe

Nik Nurehan said...

lin : an kut. entah jadi malu plak nk ajak bgamba. haha