Friday, June 19, 2009

Studio 4

Hoyeah hoyeahh..
Hati neh sgt2 la gumbiraaa okeh..
Sbenanrnya 'gamba' neh diambil pd 8 june lg.
Tapi disbbkan masa x mengizinkan(main manyak kut)
hahaha..
Jadinya an uload pd hari neh, 19 june.
Punya nya amik masa kan nk upload gamba tbaru kami. kekkee..
Biasa la.. masa free2 neh br la rasa nk tempek gamba..
Hoyeahh!!
Ini kali ke-4 kami ke kedai gamba itu. kekeke.
Bila kami masyukkkkkk jek kedai tu, uncle tu myambut dgn kemesraan.
Penuh dgn senyuman gitu. keke.
Suka ke kedai uncle tu.. murah dgn senyuman tau ;)
Kali ni lain skit oke.
Korang rasakan apa yang lain ekk?? kekeke.
Iyaaaaa!! dr segi pemakaian saya la.
Auuucwwww bebaju kurung oke.. aahaaks
Sudah lama An x bebaju kurung neh, last an pakai pum tyme raya dulu2. keke.
Iya ke raya dulu2..? ye kut! aahaaks.
Punya la lama. kkeke.
Tapi knapa ek hari tu An bebaju kurung yerk?? aahaakss..!!
Maklum la hari tu kan ada kenduri kawen. hehe.
Sblm ke tpt kenduri apa salahnya ke kedai photo dulu kan.
Opss maap la yerk, An neh bukan nyer pandai bab2 bgaya.
Sarung baju kurung, tudung, heels. Siap la.
x de la make up, baju chantek2 oke. kekke.


Note : Incik Kerie ajak ke MEDO Studi plak. eeee mau2 yang.. nk gak cuba pat lain. keke

8 comments:

cIk pEnNa said...

an,rindu sama kamu!
amboi..romantik nye kamu berdua..
hehhe

ehh..boleh ajarkan cmane nak scrap gambo kat bawah nih?

;)

Nik Nurehan said...

sue : hye sue.. chak! keke.
rindu kamu jgk la. dh lama x bebual mesra kan. keke ;)

sue! menda ni an amik kat widdlytinks.com tapi terhad la. x manyak pilihan pun ;(

Fendi @ Motojhiro said...

hahah studio alah mano nie?

cIk pEnNa said...

an,ngak berjaya membuatnye la!
adehhh ha..
udah upload gambo nye..
tapi,
ngak appear pun gambo yg dah diupload tuh!

sifu..tulun sifu..

hihihi
;)

Nik Nurehan said...

fnfy : kat rumah ni jah :)

Fendi @ Motojhiro said...

namo gapo kedai dio?

an.wardrobe said...

ish manyok nanyo lok :P haha.
teka ah. kedai gapo hok palim dekat skali nga rumos an neh. keke

Fendi @ Motojhiro said...

dkt rumoh dio ialah stadium, hospitap pakar perdana hahahahah