Wednesday, June 17, 2009

Roasted Chestnut


HUhuu... SLamat Tgh hari Smua..
Dh lunch ker.?
An..? blum lagik maaa..
Perut neh trasa kenyang lagik gara2 pagi ni sudah brekpes dgn sibijik roti canai tau. keke.
Huhh apa kena mgena dgn tgh hari ni dgn gamba di atas yerkk?

Hahah x de apa2 pum.
Cuma An nk bcerita la skitt..
Last day an singgah ke mall utk beli ni oke.
Gra2 teringin nk mkn buah berangan, so kami singgah la ke situ.
Then balik laa.
Price nyer, 360 gram utk rm 10.
For me, agak mahal la.
Dgn buah nya yg kcik2 aja tapi disbbkan nk mkn gak.
Beli je lah.. kekeke.
Nk beli yang rm 5, risau plak x cukup kan.
Yang itu, rm 5 utk 150 gram shj.
Alang2 dh membeli, beli la manyak skit ;)
Hehehe..

Bg korang yang berada d kb, boleh sajer membeli dgn di PACIFIC KB.
Kalau pat2 lain, An x tahu la pulak..
Kut2 korang tahu, leh la inform ke An yerk..

;)

6 comments:

Fendi @ Motojhiro said...

wooo kedai hok tepi pacific tu dih

Sis-Lin said...

lin suke an buah berangan ni...hehehe klu beli betul2 nk mkn kan setngah kilo,dh x kira mahal ke x,jnji dpt..miahahaha

Nik Nurehan said...

fendy : kat kedai roti tu ler. keke. rasanya satu tpt tu jek jual woh berangan neh.. keke

Nik Nurehan said...

lin : alahai lin. an x jumpa yg best lagik. yg an beli ni kureng skit la. keke. lg pum an btiga. cukup dh skit2. keke

dee66 said...

dkt area akak ni ada org jual kat tepi jalan (panas2 deh), sekilo rm22. bese2 beli 1/2 kilo jeh, itupun dah kenyang.. kat sana x de ke org jual cam tu? kalu x dop, akak nok gi nego denu lah.. ha ha..

Nik Nurehan said...

hye kak ;)
adoii hok tu la hak sedap nyer. yang panas2. yang ni kureng la....
sobsob. x jumpa di mata lg kak wes.
meh ler jual sini, pasti laku ;)
hehehe..
larat ke akak nk mgoreng tu? :P