Sunday, June 28, 2009

I'm is so proud of you.

Happy Belated Birthday Pictures, Images and Photos

AUchh!!!......
Birtday sendiri pum lambat nk wish ka..?
Kalau org lain mukin la yerk.
Ni sendiri nyer pum leh tangguh2 kan. hahaha..

Opssss Bukan besday utk mnambahkan umur utk diri sendiri oke.
Blum lagik tu.. kekeke
Tapi utk my ' boutique' ya.
Alaaa 'boutique' kecik kecilan sajer okeh..
HUishh smestinya ada ramai yang kt sana2 x tahu pum mgenai boutique neh. keke.
Maklum la bkn nya femes mana pum kan. kekee.

Akhirnya genap la stahun boutique an bjalan ....
Boutique yang an maksudkan itu 'An-Wardrobe' lah.
Yang lebeh dikenali sbg http://www.an-wardrobe.blogspot.com
;)
Alhamdullilah, syukur kpd NYA.
Berkat kesungguhan & penat lelah, sokongan,dorangan dr fmily, incik kerie n kwn2.
Tcapai gak la an wt business online neh.
Walau pada mulanya mdapat tentangan dr pihak parent n Incik kerie.
Tapi last2 mereka dgn senang hati myokong an okeh..!!

Biasa la kalau org tua kan.
Lebeh2 yang x tahu pasal tenet2 neh.
Sukar utk mereka mempercayai menda2 yang canggeh ini.
Bg pandangan mereka, x wujudnya business online, x wujudnya pembeli, x wujudnya kejayaan oke.
Dlm masa ni Incik Kerie dh myokong tau. Knapa ek memula tu dia x brapa setuju?
DIa risau sbbnya kut2 ada masalah di hari depan. Lg pum masa neh Incik Kerie duk d luar KB. Kira x leh nk tlg2 la. Akhirnya Si dia x de kesah2 dh..
Masa ni jgk lah, my adik ellena pum duk sokong2 tau. Sukaaa sgt bila 2 org ni ada di smping an.
Utk beberapa ketika.
Berkat usaha an tlh menunjukkan bukti yang an leh bjaya.
Bjaya yang business ni bjalan lancar/stabil. Alhamdullilah tcapai ;)
Apa lagik, my parent pum suka la..!!

Pada 24 jun 09, rabu lepas.
Genap la stahun ok business an neh..
Kalau cakap mengeai perasaan.
Wahh mcm2 ada oke. Perasaan happy, sedey, geram, sakit ati,trasa. Semua ada tau.
Semuanya kena harungi. Kesabaran, Berani, Kejujuran & Mesra tu perlu ada oke.
Baru lah leh maju..... kekee

4 comments:

Yatie said...

tahniah. Moga lebih maju & berjaya... :D





i'm proud of you too

~mrs.amy ~ said...

hepi anniversry;)....

cIk pEnNa said...

happy anniversary ye..
;)

Fendi @ Motojhiro said...

happy anniversary, may you business growing well