Saturday, June 13, 2009

Happy besday My Adik, Ellena ;)

Pyambungan cerita.
Watak utama : DIKNa aka ELLENa

Last day, 12 june, genap sudah age dikna yang ke 24.
An mula kenal Ellena ni kat mespes tau.
Entah camne kami btegur sapa dgn memulakan perbualan di ruangkan comment di page masing2.
Setelah beberapa bulan, kami ketemukk ;)
Kt mana lg kalau tak di MallKb kan.
Stelah itu kami sering jumpa gak la, itu pum kalau dikna balik ke kb.
Adakala tyme dia baik,kami x ketemuk gara2 masa terhad oke.
Maklum la sesekali dia balik bkn nya lama.
Kami mulai rapat shingga la ke hari ni.
Dikna ni muda stahun jek dr An tp udh mempunyai beberapa pgalaman keja n kerjaya d Kolumpo sana.
Skg ni, Dikna berkhidmat di ING Insurrance.
So agak susah gak la kami nk bgosip bsama sbbnya sorang d kb, sorang d kl kan.
Jadinya salah satu cara mdekatkan kami bdua dgn 'ber'email' lah.
Skg ni an sememangnya menunggu kpulangan dia utk bgedik bsama..
Waaa lama tauu kita x jumpa.
Mauu jumpa2, candid gamba bsama laa ;)
Disbbkan besday dia kelmarin.
Dia plak ada d sana.
An 'jenuh' memikirkan sumthing special tau..
Kalau ikutkan last year an atar besday prezen kt opis dia.
Tapi nk nampak kelainan utk tahun ni, besday prezen ditangguhkan shingga si dia balik sini tapiiiiiiiii an wt sumthing suprise gak la utk dia.
Even bukan nya prezen tapi ia ikhlas dr An jgk laa. kekeke..
Pk punya pk,
Nahh ini hasilnya..
Agak lama gak jgk la an servey2 on9 ccakes ni..
Last2 an tetarik dgn perkhidmatan dekat sweetsuecupcakes.

Kalau korang2 nk tgk2, nk try order boleh la layari d :

http://www.sweetsuecupcakes.blogspot.com

Kalau korang2 bminat leh la send mail kt toke ccakes ni..
Korang panggil jek "sue"
Orangg nya sgt baek ok. ye lah an ni kan agak cerewet n suka nanya itu ini.
Nsib baeekkkk la sue ni sgt2 la pyabar org nya. keke..
Apa tidaknya, nama lg nk suprise kan..
Nama lagik nk wt special kt seseoran..
Mestiiiiiiiiii la nk yang tbaekkk punyerr...........

Kat sini mcm2 design tau.
Korang leh ajer order dr design situ ataupum korang attach la mana2 korang rasa bkenan.
Nanti Sue tu akan edit la skit2 kan.
Kcuali la korang nk jgk patern sama yang korang attach (itu kena bincang sendiri la dgn Sue)
kekkkee..

Hurm...
An sgt2 la bpuas hatiiii tau dgn hasil keje Sue ni.
Sgt Bpuas hati dgn design, service nya...
ye lah dapat la an wt suprise kat adik tcayam dgn cupcakes, bungaaaaa, kad & include ribbon kt kotak itu..
Sgt2222222222 la chantekk oke ;)

Kalau korang nk tgk, kat bwh ni an ada upload gamba cupcakes okeh ;)
Layann.....


No comments: