Monday, June 01, 2009

Birthday ideas for my sister ??

I was planning on getting her something special.
I want to get her something special.

Got any suggestions?

adoii ponim dh pala an neh memikirkan nya tau.
walau pum besday si dia tu lambat lagik, hurm 12 june.
tapi an dh start pk2 dh tau.
Tapi satu menda pum yang wt an tetarik.
Duk pk2 apa la yang best ya utk si dia neh..?
Happy Birthday Pictures, Images and Photos
Auch!!
si dia yang An maksudkan bukan nya Incik kerie okeh.
Tapi si dia ni an maksudkan adik tcayam tau.
Aik adik? sejak bila an ada adik ni?
kekekee ;)
Ader laaaa... kekekkee..
yang pasti prempuan, muda n bgaya gitu. keke.

Ades!! apo yerkk?
Last year an dh adiahkan si dia dgn hanbags by guess.
tut2 tyme besday an, dikasi kasut wedges by coach tau...
Makk aii tekezup kaka tau...

http://niknurehan.blogspot.com/search?q=coach

So this year, an ingat nk wt special special la utk dia.
nk suprise sumthing tu dh dpt dh..
cumaa tang present ni.. msih buntu tau.

uUwaaa.. esk dh 2 june tau.
lagik 10 hari lagik lorr.. sob sobb! Help mee ;)

5 comments:

SiS-lin said...

ermm Lin ke?eh bkn lak ek..x kan muda sngt kot..hahahahah

:: Feez_Mior :: said...

an..bg bunge ngn cekelat je laa..hehe..susah jgk nk pk pe org pompuan pnye adiah kn..xpn an bg laa set kain baju kurung ke..kasih yg mhl2 sket cam batik kerawang2 ke..huuu..sn mst byk kn?

mummysya said...

My dear Ann,

How about perfume or kenneth Cole wallet.

Chantek.

Look for Grey color.

an.wardrobe said...

fyzah : hehe. yeap agak susah la. tapi an x brapa prefer bg kain. cuz jejarang je kan pakai bj kurung ni. then kalau raya of kos la dia nk wt tema dgn boi nyer ;) keke

an.wardrobe said...

kak sya! hai kak sya. gud idea cuma risau bab2 perfume ni, ada stengah org suka baunya, ada tu x suka kan. tapi kenneth cole wallet, rasa cam ok jerk! ;) thanks kak sya! jum kiter servey on9 shopping for kenneth cole wallet. kat kb ni mana la ada butik memahal :D