Thursday, May 14, 2009

Uuwaaa..!! Celcom jahat!!

celcom Pictures, Images and Photos
Celcommm Ooo Celcomm..
Owh okeh okeh..
SobSOb, Sian kat Cik An tau.
Celik2 mata nk calling si dia dh x boleh.
Hahaha...
Alo alo paham2 je ler. hahaha.
Kena sekat okeh. haha..
Tapi an neh mmg mcm tu tiap bln, slagi x potong x kn baya.
Asyikk tangguh!
Sudah jadi kebiasaan stiap bln tau. keke
Bila dh potong woww! nk tak nak kena baya dh la..
No more tangguh2 lagik..
X baek tau wt mcm neh, x mo kawan ahh..
Majukkk* hahaha.. Pasni yerk.

* Pagi td An ngadu ke Incik Kerie, kata my phone dh kena potong..
Incik Kerie kata apa, 'tulaaaa sms banyakkkk lagik"

wakakakkaa..
Ampumm yangg!!!!!!

Smemangnya, main sms neh lebeh mahal okeh dr calling2 ni.
Kalau sorang x main la sms skali dua. of kos bepanjangan kan.. mau 10 sms kut.. (Cth kan!)
kalau 3/4 org mcm mana ek?
Mana x mahal bill phone ku ini..

Wakakkaa..

Apa tidaknya, kalau calling2/sms/mms dgn Incik kerie, free aja.
Ish ish... kalau dgn org lain? sndiri jawab la.. kekeke

* Syiokk jgkk bila dh kena sekat ni baru Incik kerie nk baya.
Jadi susah plak kasehnya nk sms kata rinduu! hahhaa

2 comments:

SiS-lin said...

dh dia dok ketik2 Hp ..nk marah dak celcom lak..alahaiii an..hahahahaha

Nik Nurehan said...

lin : wkakkaa. biasalah. sapa nk ngaku salah. mesti salahkan org lain. keke