Sunday, May 10, 2009

SecretRecipe - Mother's Day

Hurm..
Mother's day ni dsmbut hingga ke petang okeh.
Kalau tgh hari neh, Cik An blajer mkn chicken chop..
Tapi belah petangnya pulak, Cik An belanjer cake from SR lak. keke.
Time membeli ni, Incik Kery tunggu dlm keta jerk.
Maklum ler malas nk msuk MallKb kan,
So dia stakat kt depan SR je lah...
Tyme tu pehhhhhhhh ramai gilerr yang beli cake.
Kalau ari biasa, sunyi je, tapi hari neh huiyooooooooo meja penuh woo.
Kaunter utk order kek pum ramaii giloss. keke..
Tunggu punya tunggu, my turn!! keke.
Kalau bab2 besday ni slalu nya an sambar sbiji cake.
Tapi hari ni juz mother's day.
So an beli yang slice2 je lah. Spatutnya an beli 3 slices je lah sbbnya 3 org kan.
Tapii an sambar 4 slice. Special for my mum belikan 2 slice utk dia. keke..
Price : RM 27 gitu lah. include tax ;)


Four layers of chocolate cake with fresh chocolate cream, choc chips and Californian walnuts.

Soft chocolate mixed with baked cheese and biscuit base.

Baked cheese topped with blueberries.

Rich hazelnut cheese filling with roasted hazelnut crust, extraordinarily tasty!

2 comments:

SiS-lin said...

ermm godaan le ni...lin pun rase mcm nk mkn SR le..adehhhhh

Nik Nurehan said...

lin : tekak ni rasa nk mkn kek lagik laaa :(