Thursday, May 07, 2009

Menu - Moon Kopitiam

Antara yang kami order kat Moon Kopitiam.
Simple jek kan.
Huhu..
Yang pasti jawapan ku ' X Sedap"....................!!!

Dlm gamba ni nampak ler roti cam besar.
Tapiii hakikatnya kecikkk nyer...

Second, pasal manggo rock! Mak aii tawar okeh..
Mcm minum air sejuk jek. Wakakaka. kaler jek oren smacam tapi bila mkn x rasa apa..
UUwekkkk.!! hhuhu..

Third, Air cendol! makk aii tinggi mcm gununggg!!
Yang ni incik kerie yang order. hahaha.
Pokpek2 mulutnya sbb x sedap. kuikui.

Sabar je lah....

Sblm2 ni kt kopitiam ni sodap aja, agaknya krn chef lain kut jd rasa x best jerk.
Walaupum skadar air, tapi kalau x best mcm ni mmg x kan pegi dh......

eeeeee............


2 comments:

SiS-lin said...

mahal ke murah tu an?klu mahal mmg x berbaloi le....

Nik Nurehan said...

hurm. harga di kopitiam, same je kt mana2. maksudkan kopitiam d kb lah. keke