Wednesday, May 27, 2009

D'RIver.. sgt best ;)

26 may 09

Hye membe2 tsayam.
Kalau korang ada kelapangan singgah2 ler D'river tu. aahAks.
walaupum tu bkn ler kedai an tapi an ni mmg rajin sgt le promote2 okeh.
Lebeh2 kalau kedai itu best..
Kedai neh, mmg famouse dgn laksa peneng/nsik lemak special & mee bandung!!
Pehh sodapp giler..
Tapii yang kureng nyer, mknan kt situ agak pedas la, kcuali nsik lemak kut. keke.

Peberet Incik Kerie, Laksa Peneng, harganya rm 3.50

Sbenarnya kami ni order mee bandung tau, disbbkan mee bandung x de, kami pilih le menu lain..
Nsik Lemak neh bharga, rm 5.. tapi Lauk nyer manyak giler tau! sgt2 la bebaloi dgn harganya kalau nk dibanding kangn Hayaki Kopitiam. Nsik lemak special ni ada telo, aym grg, sotong, telo, ikan bilis,kerang n udangg!! naaaaaaaahhh manyak kan lauk nyer!! Kiranya murah ler.. keke

No comments: