Saturday, April 11, 2009

Wajah Baru...

SMILE Pictures, Images and Photos

icon Pictures, Images and Photos

Hyeeee....
Wah slama beberapa jam an kunci kan rumah ni. akhirnya siap jgk ler yerk!!
hehee..
Ada sdikit pembaharuan di dlm blog ini..
Sure korang perasann kan!
Kalau x heboh kan pum sure korang sendiri leh tahu apa yang tejadii..
ahhaa.

Yeap2 ...
Sblm ni an juz guna template yang simple2 aja..
Sbbnya bg an, ia sgt2 la kemas di mata ni.
walau nampak simple tapi an sgt bpuas hati tau dgn template sblm ni.
Dsbbkan an puas hati sgt. kdua2 blogspot an menggunakan template sebegitu rupaaa!!
keke..

Tapii mulai hari ni ada pembaharuan la skit. hahahhaa..
Punya la x cekap nk wt yang canggeh2. mau makan beberapa jam jgk la.
Arggg sakit kpala bila nk suh siap cepat2. aishh!!!!
Dh la an neh cerewet. kena la nampak chantek di mata kan.
kalau korang kata x chantek! lantak korang la.
Blog An! mesti la an pk mata an sajerk. keke..

Last2 siap jgk lah.. hahaha.
So cam mana ek?? pdapat korang..?? hahaha.


4 comments:

SiS-lin said...

wah2..rajinnye dia tkr layout..nnti leh bt kan lin nye yekk...

Nik Nurehan said...

haha.. yang sendiri pum penim pala. x expert pum bab2 edit ni....

:: Feez_Mior :: said...

an..fizah pn ade terpikir gak nk tkr layout..bg nmpk expert sket..muehehe..tp xdak ms lg laa..
pc kt umah lak lembab semcm..
so, cam mls laa plak nk wat kn..hikss..

nnt fizah nk challenge an lak taw..

cik boneca chanteq said...

sgt chanteq ann....suke sgt tgk gamba ann dgn pakwe ann..korg slaloo wat muke hepy je...keke..