Monday, April 20, 2009

Stress!! Perlukan Exersize?

Morning. smile Pictures, Images and Photos
Slamat Pagik Isnin pd semua..
X kira ler kt rumah ke, ofis ker, di jalan raya ker.
Yang pasti kpd semua yang duk kt donia ni.
Ewahhh!! (mcm ler dia rang tahu yang an wish morning ni kan)
ahahaha.

Pepagik dh buat satu aktiviti yang x penah nk dibuat
Buat la kut zaman muda2 dulu.
Skitar jam 7 lebeh, Cik An bgn dgn malas nyer.. Argg..
Then siap2 tapi nk kemana?
Wah x siap apa pum. kuikui.. Elok2 dh jam 8 pg.
Apa lagik terus turun ke bwh.
Utk apa?
AHaahaaks.. utk besenam okies.. run icon Pictures, Images and Photos
Buat la beberapa round kt laman rumah ni.. (opss skeliling rumah ni)
Aduhaii leteh jgk sbb dh lama x aktivkan anggota bdn ni....(slalu lepas angin ker?) :P bwek..
Nsib baik ler.. angin kt luar pum nyaman jerk.
Kiranya blari dlm keadaan sejuk jerk.
Hahaha... utk beberapa minit smbung blari dlm rumah lak. keke.
(nsib le rumah an ni x de org pum)
Di selang selikan dgn blari n melompat di satu tempat. keke.
Arggg!! Penatttt..............
Nk bhenti lah.. huhu. Naik2 jek atas terusss mhempas montot ni di kusi mghadap lappy ksayangan. hahaha. shingga la saat ini.. kuikui.. Eee teruk kan..

Skg neh an rasa cam mood x brapa ok lah.
Stress nga apa pum x tahu..
Rasa x sedap bdn jek.
Minda mcm lembab jerk.
Diri trasa comott jerk.. Tensionn!!
Perasaan ni cam x seriang spt sblm2 ni lor.
Rasa puas jerk.. yeap puas!!! puass!! arggg....
sad icon Pictures, Images and Photos

* Adakah hari esk akan an buat camni lg? erkkk...... donno. haha
* Yang oo Yang.. pat2 balik sini, smangat bkobar kobar hej ni. rasa nk g blari kt taman laa. Sbbnya peha n montot ni makin membesar sajer. keke :(

3 comments:

SiS-lin said...

an dok senam? arghhh x caye la lin...hahahaha

Nik Nurehan said...

lin : aahaks. harus pcaya ok. :(

Kasawari said...

dah macam dj radio pulak ek.. ermm jom senam kasi perut ni slim.. he he