Tuesday, April 14, 2009

Slamat Jalan :(

MySpaceEEeeee yangg!!!!
Rasa x sanggup jerk nk 'pisah' dgn kamu walaupum sminggu je kan.
adoiihai..
ye la. dh mnyak hari syg tu duk asyik melayan kernah syg ni.
Tapi start esk sumer kena handle sorang2.
eee mencikkkkkkkk!!
X best la yang...
Pasni settle keje, no more lepak2...
Settle keje mau balik rumah terusss laaa.........
Lagi kamu suka kan. hahaha.
Syg ni tau kamu x suka syg ni merayap sorang..
Nk merayap kena tunggu kamu kan!
ok ok.. syg ni pahammm sgt tau MySpace

MySpace Tapiiiiii sayang ni nk sayanggg tuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Camne ni..??

MySpace Mlm ni kena tido sorang2.. sblm2 ni kamu yang temankan..
Opsss!!!!! jgn salah paham okeh!!
Teman di phone aja okeh. Rindukan suara kamu...doidoii doiiiii. slalu kena ulit..
Tapi malam ni? kena tido gitu ajer :(

MySpaceApa pum. Smoga syg tu slamat sampai d kangar nanti.......... nanti stop kt phentian jgn luper call okeh.. hehe .. Ya Ya Ya, sayang ni akan pastikan utk on volume hp ;) kuikuii
Apa pum jaga diri atas bus tu ;)

Esk2 kita 3g okeh....

No comments: