Friday, April 24, 2009

Sana Murah, Sini?? Mahal nyaa..

Slamat Malam.
Salam Jumaat pd semua..
Padahal sudah lewat utk mgatakan salam jumaat cuz hari sabtu mjelang x lama lagik kan.
x lama lagik?? keke. skg ni udh kui 8 mlm gitu..

Korang dh dinner???? Mkn apo yokk..??
Hurm.. Kalau ikut rumah neh, mlm ni mkn satey okeh..
Tapi bkn satey d beli tapi home made by Nik Rosnah Nik Hussain.
HOyeaahh!!
Sapa lagik kalau bukan my mom kan! hikhikk.. Muaxssh 'siyung' pipi skit ;)
Ahaaakss.

Tadi smbil2 beborak dgn Puan Ann..

Puan Ann ada gak kata x jemu ke slalu mkn satey.
Ahahaaks. Puan Ann..? Hoeyah!!!
Sila terhah blog dia okeh.. http://ann-dehouzze.blogspot.com/
Seorang wanita yang mempunyai 2 org ank yang kiut2 itu. keke..

Hurm.
Utk masa skg ni mmg x jemu la.
Kita orang ni bila dh start mkn satey sure x reti stop ok.
Tunggu satu masa dh rasa puas sgt baru bhenti.
Tapi bila dh bhenti, mgambil beberapa bulan plak la nk mkn satey. keke.
Slalu nya cam tu la.
Bila dh mkn, mkn bg puassssss gila..
Tgk satey pum x mo.. hahahaa.......

MyEm0.Com
Tapi kali ni yang syiok nya satey sendiri.. Ahaaaks..
Kiranya Besar n lg sodap la..
Haishh mak sendiri yang buat mesti la slera kita kan kan..
Kalau korang pum mesti puji msakan mak korang.
Mak org lain x best, Mak sendiri jgk yang best. kekeke..

Tapiiii yang best nya..
Knapa yerk kt ganu tu murah jerk..
yo la tadi an ada tanya kat Puan Ann tu brapa rm utk satey tu.
Puan Ann inform, rm 10 utk 30 cucuk tau...
Kalau di kb ni, RM 10 utk 20 cucuk aja..

Ish Ish..
sangat la manyak pebezaan dr segi price kan................
Sgt2 la murah mkanan kt sana.
Kemungkinan sesetengah mkanan kt sana murah n sbaliknya..

;) Apa pum kita harus enjoy n bsyukur dgn rezki itu...

4 comments:

Kasawari said...

dari blog Puan Ann ni.. kat sini cerita satey gak ker.. ermmm.. dulu ingat lagi masa kecik2.. ayah dpt gaji.. belanja makan satay.. ermmm

Nik Nurehan said...

Haish kat sini Cik Ann okeh. haha.
tadi an tanya2 la kat Ann di sana. auww ganu tu agak murah la dr kb ni..

cIk pEnNa said...

an,kirim kan la satay pd dakuuuu disini..!
hihih
;)

Nik Nurehan said...

aahaks. boleh aja ;)
tapi x best plak. sejuk. nanti sue panaskan smula yerk! keke