Thursday, April 30, 2009

POkpek!!PoKpek!! Edisi 1



Morning.............
Salam Kamis wt korang2 la yerk..
Ada ke yang mjenguk blog an ari ni?
Hurm nk private ke nk open ni. hehe.
Akn ku pkirkan utk hari nehh.......
Kebizian melanda.. Opsss Koya BZ okeh! hahaha.
Tapi bkn ler An maksudkan hari neh.
An cuma maksudkan hari kelmarin.
Kebizian dgn...........
Kebizian dgn bedetim. Wakakakkaa..

An balik smalam, boleh nampak kemeriahan 'chatbox' di 'an-wardrobe'
Tapi apa kan daya, bdetim lebeh pentim okeh.
Harus tinggalkan donia chettim, bebusiness wt sketika.
Ahaaaks.
X pe lah, korang bebual la sesama yerk.
Kalau ketiadaan an kt situ pum korang leh bebual rancak jgk kan..
Orait la tus..

Last day, kebizian la skit.
Slalu nya Incik Kerie yang mai terjah tapi last day, An plak kena terjah tpt dia.
Gara2 ketiadaan transport, so tpaksa si awek ni ke tpt dia..
Aiyoyoyo.. tapi x pe lah, rasanya dh lama sgt si awek ni x 'mcolek' si bf ni..
Asyik2 si bf ni jek dtg 'mcolek' hahaha.
*tapi dihantar pulang ya.. Bkn 'colek' utk dijual. hahaha.

Bla Bla Bla..
Jalan sana sini..........
Kuar pum dlm kui2 lebeh until 5 lebeh...
*x de la lama sgt pum kan.! lain la korang kuar dr pg smpai ke ptg. huhuhu..
Elok2 jerk smpai ke rumah. rest kejap....
My parent ajk keluar pulakk. Hohoo. Amik angim petam gitu.
Orait laa.. Dlm kui 8 br balik plak..
Sbb tu ler an agak kebizian n x de masa nk 'tenet2' okeh....
So korang2 yang terjah kt 'butik' tu, layan diri je lah yerk!!
Mcm ler x biasa.. lalalala...

Tutt Tutt... Skitar jam 9 mlm
My cousin, Lina, call me.
Dia tanya pasal "Sua Rasa" tajaan Celcom di TV9
Hurmm...
Dia nk ke sana, tp nk ajak Cik An.
Kata nk x de membe nk pegi. Hurmmm.
Sbenarnya an dh tahu dh pasal ni, Maknya(Cikyoh) dh inform ke my mum telebeh dulu.
Kiranya Lina call tu juz nk tanya An ler, mau ke tidak.
An jawab ok lah. Sbbnya menda ni dekat sgt dgn rumah An. Kiranya lintas jalan jerk..
Maklum ler my rumah ni dekat bangat dgn stadium. kekeke..
Tapi disbbkan depan rumah ni ada bgnan yang mcakar langit so x nampak jgk ler bgn stadium tu. keke...
Kami spakat nk ke sana pd hari Sabtu, belah2 pg gitu.. huhu.
Smuanya tletak pd Lina, cuz An tunggu je kt rumah. Kekeke.
Yo la, si Lina Harus ke sini la dsbbkan rumah nyer agak jauh dr stadium kan..
Hurm. Incik keriee oo Incik Kerie..
Mau join ka?? x pum kita pegi awal la yerk. Mcm Jumaat ker.. kekeke ;)
Tapi sbenarnya ada apa kt sana? adeshh!!
Kalau pk kan malas jgk dgn cuaca agak panas nk g tepat2 gitu. erkk!!!!...

Apa pum, x tahu la. Ini cuma 'plan' saja.
Jadi ke tidak, x pasti.............. tunggu je lah hari esk n lusa nanti...
;)

Orait la. Rasa nk stop dulu ler..
Cuz skg dh 9.30 pg okeh..
Sudah lewat utk membeli belah di pasar.. Ahaaaks...
Chowww!!............zaaasssssssssssss...!!

( Sua Rasa adalah acara untuk seisi keluarga mengetengahkan sajian istimewa di setiap negeri. Ia juga boleh dianggap pesta buah-buahan. Diperkenalkan oleh TV9 dengan kerjasama tajaan Celcom menyaksikan pembabitan ramai pengusaha, pengeluar produk dan lebih 40 gerai dibuka termasuk gerai Power Root, Silky Girl, Diamond Water, Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Fama) Halalgel dan Tuah Marketing )

No comments: