Monday, April 06, 2009

Mood : Down

Slamat Malam Smuaa.....
Apa kaba korang2 yerk???
Dr pagik hingga la tyme neh, korang wt apa yerk??
masa tu digunakan dgn aktiviti bfaedah or lepak2/tido2 mcm an neh?
hahaha.
Tidoo?? x tido okeh. lepak2 depan lappy ada la. keke.

stress Pictures, Images and Photos

Cuma hari neh, agak stress la sikit bila
seseorang yg kita syg ni majuk2/wt dek kt kita kan.
errkk sgt2 la tension tapi shabar je lah.

Gara2 si dia x puas hati dgn an, sharian tau dia majuk...
Hari neh, dia layan gitu2 aja...
Erkk..
Hari ni betul2 srabut okeh..
huh.. x suka tul la hari ni.

walau an srabut an tetap bagi spenuh phatian kat an-wardrobe.
dgn sibuk kan diri di sana an leh la lupakan prob kejap..

prob??
sbenarnya an x de prob pum.
cuma bila 'kami' x brapa ok kira prob jgk la kan...
kalau x de prob kami stiasa happy gitu....

dr pagik hingga la mlm td kami x ok.
lebeh kurang kui 9 mlm td baruuuu kami settle kan hal kami bdua..
sbenarnya x de la hal besar pum...

cuma biasa la.
ada masa mau happy kan. ada masa nk majuk2 plak..
kiranya perasaan tu ada suka, duka baru syiokkkkkkkk kan. keke.
cuma bila duka ni mesti wt kitaa erkk!!! x suka! x suka.
kekeke..

Gara2 salah paham dr 'celcom' kut..
myebabkan kami bdua x brapa okeh......

wah senang2 salahkan 'celcom'
tapi betul la. salah satu sbb jgk la.......

hurm..........
krn apa..???

agaknya smalam 40 msg dr si dia tau.
si dia send kui 2 pg tapi an dapat dlm kui 4 pg.
kang gilak nama tu...
then an cuba reply x dpt lok. nk call pum x leh..
haishh pelikk.. mustahil la line phone kena potong kan..........

then an dpt msg 'miscal' dr si dia. sdgkan x de 'call' msuk pum.

huh, an cuba msg n call tapi x boleh.......................

si dia plak mula pk yg bkn2..
dia sangka kan an 'off' hp..
dia sangka kan msg dia mganggu an tido.
sedangkan x penah lagik belaku mcm tu kan..

entah la smalam, dia agak sensitip.
padahal an x off pum.
cuma 'celcom' wt hal.
belaku lah salah paham......................

dlm kui 8 lebeh pg td.
baru leh msg/call out tau..
si dia mula pelik naper pepagik br boleh..........

si dia was2 okeh..

lahaiiiiiiiii :(

kecik hati tapi saba la sbb dia x pecaya kan...
tapi nk wt camne, mood dia tgh sensitip.

cry Pictures, Images and Photos

tahu kamu rindu sayang ni. sabar ye yang..

hari rabu x lama dh kan yang.. esk dah hari slasa.
esk malam kamu dh naik bus balik ke sini..
so lusa leh la kita ketemuk..

tahuuuuuu
kamu rindukan sayang ni.
kamu sayangkan sayang ni.
tahuuuuuuu
kamu risaukan syg ni bila syg ni x bg respon..
tahuuuuuuu
kamu risau kut2 sayang ni sakit ke. belaku apa2 kt rumah ker. (cth :kena msuk pcuri ker)

cry Pictures, Images and Photos

maapkan syg ni wt kamu risau yangggg...........


* gara2 beberapa bln lepas, an penah pengsan tyme cakap phone dgn dia.
hp plak tcampak ke lantai.... si dia dgr mcm an jatuh tapii x leh nk wt apa. cuba kata helo! helo dgn keadaan risau..
tapi x sempat nk call rumah, an dh sedar....................

:( maap yang........

smalam bkn salah syg ni..

:(

2 comments:

cik boneca chanteq said...

alalala..saba ye ann..dye nk manje2 gitu..lame2 msti rindu ann blek..mesti mood trus oke je...keke..:)

comel tao cter korg ne.tp lg chummil fara ne...hehehe..:p

Nik Nurehan said...

hehe. pasti rindu ;) tapi esk dh leh jumpaa.. so leh lepaskan rinduu.. keke