Sunday, April 05, 2009

Mcm2 ada...


Ni ler rupanya kt restoran tomyam ni.. kalfi tomyam? ke nama apa tah.
Kedai ni kat wakaf baru.. hurm agak tsorok la skit krn kedai ni ke dlm skit.
Tapi kalau korang lalu sure nampak gak kut ;)
Ni ler first an membeli di situ...
Suasana ok lah cuma mkanan nya enggak tahu la.
Cuz sblm ni mana penah mkn situ kan. Tu la an kata first membeli.

Dgn simple nga an order ayam halia, sayur kailan ikan msin, telo bukuss n tomyam.........
Total semuanya : RM 31.50 tanpa nsik yer! kekeke.







kemana peginya gamba tomyamm??
Disbbkan lauk2 ni udah manyak utk mai btiga.
so tomyam nya di tangguh lah.. keke.
Simpan aja dlm peti...

Hurm rasanya? boleh la. boleh mkn. nk kata best tu x de lah. keke

mukin rasa msing2 kan.....

* x penah x beselera.. siap tambah2 nsik okeh..kekee

2 comments:

SiS-lin said...

telur bungkus tu an...dlm nye ape tu an..pelik lak lin...

Nik Nurehan said...

ada lauk.. keke.
tp manyak minyak sgt lor..