Sunday, April 19, 2009

Google Adsense

Salam...
HoHoooooo...!!!
Yang!!
Sayang ni active kan kembali google adsense kiter.
adsense Pictures, Images and Photos
Sudah skian lama kita x update2 iklan2 dr google adsense kan.
Tetapi start last day sayang ni dh mula meletak kembali iklan dr google ni. keke..
Pk2 kan dh brapa lama dh kita rugi kan.
Hurm sejak2 wt private blog ni, kita sudah x mgendahkan lagik iklan2 dr nuffnang or google.
Tapi atas keberanian beberapa hari ni.
So sayang ni on la kejap2. kejap private kejap tutup gitu. haha..
Kalau ada rezki x kemana gitu kan yang. keke.
Cuma sayang tu kena tlg2 sayang ni la. Cuz x pro sgt bab2 google ni.
Tapi yang wt ni ada la kuar. keke..

Ye la yang, punya susah kan kita nk register kt google ni.
Beberapa lama kita mintak dr pihak google akhirnyaaaaa dpt jgk.
Itu pum berkat usaha kamu jgkk. keke.
HOyeaahh! Hoyeahh!!
Google ni x mcm nuffnang. Register jerk leh pasang iklan2 dia rang..
Kalau Google ni agak rumit skit.
Walau pum kita dh reg. x smestinya permohonan kita tu dapat.
Kena tunggu respon dr dia rang dulu..........
Kalau rezki korang baik, kejap jerk.. huhu.

Smogaa rezki kita btambah tambah ya. kekeke ;)
InsyaALLAH.

No comments: