Saturday, April 11, 2009

D'River

Hohoohoo...Smbungan ceritaaaa..
Haha. Maklum la baru hari ni ada masa kan. ewah!! keeke.
Kuar jek tesco kami menuju ke D'River...
Incik Kerie la rasa nk mkn2 kt sini.
Pda mulanya nk ke hayaki tapi entah camne, lagik skali x jadi ok..
keke.

Bila masyukk jek kedai ni si dia nk cuba laksa penang.
Soo kami cuba la order laksa.
An plak order mushroom soup dgn garlic bread..

Erkkkkkkkk... muhsroom soup yg hampehhh.. Cair bgaikan air biasa jerk.
Eeeeeee x sedap okehh! haha. mkn dua org pum x abiss...

Kalau nk crita pasal laksa ni. Woowwwwwww!! shedapp tapii pedasssssssss giler.
Sapa yang tak tahan akan kepedasan mmg korang x leh nk mkn ok.
keke. Spt incik Kerie lor, dia mmg x leh nk mkn pedas mula la dia nk mggaru idung ni.
Last2 hidung jadi kemerahan tapi disbbkan rasanya agak best.. Mkn gak la!!
Itu pum kami share aja. kalau order 2, sure x abis punyer..

Apa lagik layan............


Keadaan dlm kedai D'River...
Kosong jek kan. tyme2 gini mmg x de org pum except ptg2 hari or malam ;) (bab malam tu an agak je lah cuz an bkn nya kuar mlm pum) keke


Antara menu yang ada d sini. mcm2 ada... cuma amik yang neh jek. keke


Laksa Penang


Garlic Bread + Mushroom Soup

* Lain2 kali leh la beli laksa utk di bwa pulang...

3 comments:

SiS-lin said...

laksa penang?mmg favorite lin tu an..sedap nye....

Nik Nurehan said...

sedapp tapiii pedasssss! haha. meletup lidah neh. smbil mkn smbil minum air. hahaha. x tahan!

cik boneca chanteq said...

sedapnye tgk laksa penang ne..da lme xmkn..slalu mkn tyme bln pose je..keke..