Friday, April 10, 2009

Akhirnya..!!!

Waaaaaaaaaaaa!! Sukaaa nyaaa!!!!! Happy giler dpt donut ni okeh..
hahaha.. over kan..
ye lah, rasanya dh bebulan bulan an request nk mkn donut tapi asyik tanggung jek.
ye betulllll!!!
dr last year an request nk mkn donut. tapi bila smpai masa lalu d depan big apple ni sure tangguh kan punyer... dr thn lepas entah bulan brapa hingga la hari kelmarin..
akhirnyaaaaaaaaaaaa!!!
ku beli jgk donut big apple ni. haha. sudah x boleh tangguh2 dh okeh. hahaha..

disbbkan teringin sgt. hanyaaaa utk an soram okeh..
x leh share2. hahhaa. itu pum hingga ke mlm ini x abis lagik. kakakka.
punya kdekut x mo bg org lain merasaaaaaa.. hahahhaha.

Mana lehhhhh!!!!!!!!!!!!!
dh le duk tangguh2 kan. bila dh beli ni mana leh org lain mkn!!!
ku punya donutt okeh. hahaha

kisahnya kelmarin ptg kami bdua singgah ke tesco...
Haihh udh lama x terjah bgn tesco ni.. my parent pum sama.
kalau ikutkan dulu2 slalu sgt pegik,boleh dikatan everywek mesti smpai punya.
tapi entah naper jd x terpegi..
my mum kata hampir 2 bln lebeh dh x pegi tesco ni. keke..

incik kerie ada tanya nk g mall ke? an kata x mo la. nk wt apa kan.
x de menda nk beli. malass lor nk jln2..
then incik kerie pandu terussssssssss... menuju ke tesco.
haishh! dia mau behenti di situuuuu..

so ok lah.. alang2 sampai ke tesco neh kami menuju ke supermarket.
tut2 baru ingat nk beli lotion JOHNSON'S® Baby Lotion with Aloe Vera & Vitamin E

hurm beli botol kecik jerk. dh beli2 ni smpat gak la rembat ice cream kitkat. keke.
sudah mjadi kwajipan utk amik 2 kon ice cream ni. (mmg peberet incik kerie mkn ice cream)

settle2 jek kami terus menuju ke bwh.. kiranya nk g parking la kan.
incik kerie ada tanya nk beli donut ker?
apa lagik cepat2 an jawabb NAKKKKKKKKKKKKK!!!
hehehe. oke2 kami mlangkah ke ' Big Apple '

Price : RM 11.50 utk 6 Pices :)

So layan lorrr gambaq di bwh okeh. keke.

* ala gambaq donut aja. kekeke

3 comments:

SiS-lin said...

sedap nye..mkn sorg2 ye,x ajk lin pun.....huk3x

Nik Nurehan said...

hikhik.. x jeles ke lin? pat2 terjah big apple skg. haha

cik boneca chanteq said...

baru je mkn big apple kelmarin...mmg menjilat jari hoowwwkkkeeeyyyhhh!!!