Wednesday, March 11, 2009

Suka Manggo Rock~!



Last day, hari slasa.
Kami ke sini utk pekena mkn ptg bsama oke.
Mmg niat hati nk mkn manggo rock ok..
Dh lama sgt ngidam. ye lah. rasanya sminggu kut tetungu tunggu si dia balik ke sini utm mkn manggo rock neh. x kn nk g mkn soram kan.. so nk apa2 kena la tunggu si dia dulu..
Sgt x shabar nk pekena manggo rock.
x perlu saya order oke, sbbnya si dia dh tahu apa yang saya inginkan.. hoyeahh!!!



Tunggu punya tunggu, sapa la apa yang di idamkan.
Si dia order manggo rock for me. si dia lak amik soya manggo..
Tapi yang saya lebeh sedap oke.. miahahha..

Entah la saya sendiri x suka mucba sbb tu kata yang soya manggo tu x best. keke.
padahal mukin best jgk.. tetap ada manggo cuma yang tu ada soya kan. keke.

Ish x kn la nk order 2 menda ni je kan.. ada la smpingan roti telo n nsik lemak aym.
tapi x snap gamba la pulak. sbbnya yang manggo ini lebeh pnting oke. keke

Mkn punya makan..
Tbantut la pulak... argggg mencik !! mencikkk!!!!!

x suka oke..

Gara2 my cousin belah my mum dtg ke sini jgk akhirnya tpaksa membawa diri kluar dr kopitiam neh.. eeee x suka! ganggu ok..
mkn pum x kenyang lagik. kekeke..

Bukan apa, mau dia crita ke mak dia.
Then smua mak sdara yg kt kl tu akan tahu oke..
duk critaa ank nah kuar mkn2... bla bla.. (nyibuk hal org, biasa la)
wah saya mmg x suka org bcerita hal saya. lebeh2 cousin sendiri.
mcm x de privacy plak.. huh........

:( last2 bawak diri ... pulang rumah dgn perasaan hampa......

6 comments:

Fendi @ Motojhiro said...

jln pekelilin sebeloh bomba dih

Nik Nurehan said...

fendi : iyaa. situ la. best2 manggo rock.. nyummmy!!!!

~ turquoise ~ said...

bestnyer..nk cket..

an.wardrobe said...

boleh ajer ;) sila2 gamba itu. keke

:: Feez_Mior :: said...

huihh an..
cyan ke an..
xpe laa, hari len leh mkn lg mango rock tu..
hehe..post laa sket ke cnie an..
hehe..cam sdap laa plak ;p

Nik Nurehan said...

kuikui. mmg shedap.. sejuk kan! nyummy. tp x suka la jumpa cousin2 neh.....

satu donia leh tahu crita. keke.