Saturday, March 14, 2009

Sesi Mkn...

Auchhhh........
Timbull dah..
Tu diaa.. timbul dh gamba mkanan. kahkahkah.......
Layan je lah yerk.
Sbenarnya mknanan ni diambil kamis lepas, bsamaan 12 March 09.
Tapi Hari ni baru rasa nk upload. kuikui..

Sbenarnya hari kamis tu, kami plan nk mkn kt horizon.
Tapi x jadi la pulak cuz tekak incik kery ni nk mkn western.
Lagipum masa tu dh kui 4 ptg. agak lewat la nk g horizon kan.
Sbbnya budget nk balik kui 5.
Hohoo.. So mkn je lah dekat2 sini..

Hari kamis tu kami terjah kt biker's cafe lah..

Kalau kt sini, mkanan western dia sgt la shedap.
Kira bpuas hati jgk lah..
Tapi incik kery ni mmg x order menda lain dh.
asyik lamb chop jerk..
cuma an ni asyik try dr satu,satu mkanan.
So baru la tahu best ke tidak kan.

Kali ni simple jek, amik meatball n chip.

Price utk mkn kt sini dlm RM 30 gitu kut.
Apa lagik layan je lah gamba d bwh. keke


Auuuchh ~~!! :P air sayang ni tu :P


Lamb Chop


Meatball


Orange Juice / Tea Laici

No comments: