Thursday, March 12, 2009

NewYork Cheece Cake



Kalau ke SR, pasti la korang2 x mis utk order dia rang nye cake kan.
Sgt2 la shedapp..

Akan tetapi bila ann tanya incik kerie.
'Mana best dgn cake kt rennaissance, boleh dia jawab kt sana lagik best'.
auchh ye ke yang?
sayang ni dh luper la rasa cake kt situ, kita g mkn boleh? hikhikk......

Kali ni kami order one slice utk new york cheese cake.
Smemangnya kami order satu slice jerk.
Bkn krn save budget ok.
Kalau mkn satu tapi share 2 org lebeh romentik kut..? miahahaha...
x lah. .. kalau mkn skit2 soram mesti rasa best yg amat sgt..
Mcm x cukup jek okies..

Tapi biasa lah, an yang mlantak paling manyak. ekeke ;)

* sgt2 la shedap, nk lg boleh?

No comments: