Wednesday, March 18, 2009

Mkn2 di ptg hari...

17 March 09


Ni apa yerk? ni lah dinamakan pengat pisang.. dh ada pisang manyak ni my mum dgn rajin nya wt pengat pisang utk mkn petang oke. shedap..
mesti la shedap lebeh2 mak kita sendiri yang wt kan ;) nyam nyamm..


Korang nampak jagung neh??? wahh besarr gilakkkk kan!!! sbatang neh rm 1 oke.
kelmarin petang ada jejalan ke pcb dgn parents. so on da way balik tu, ada ler gerai2 yang smemangnya jual jagung aja okies..
Mmg area jagung rebus gitu. Tekak ni pum trasa nk mkn jagung laa...
Apa lagik suh aja ayah stop mana2 gerai..........
Slalunya gerai first la dr jln pcb tu ler yang akan kami singgah.
So cukuplah beli 3 batang. kiranya sorang satu.
Alhamdullilah, sgt best cuz manis aja ;)


* lain2 kali lum tentu seenak ini.. keke

No comments: