Monday, March 16, 2009

Mkn2 di horizon..

Sabtu lepas.
Kami ke stu, kalau tgk akan gamba ni mesti dh leh agak kan..
Kalau korang2 slalu tgk entry mkanan mesti dh leh cam kat mana. ekeke.
Tapi kali ni lain sikit.
Sblm kami ke situ, kami call siap2 lah...

Sbenarnya kali ni kami order prawn peanut butter, tapi entah la apa beza dgn butter prawn.
dia kata peanut kan. x de kelainan pum.
rasa tetap sama aja. kekke.
ataupum kami ni mmg x reti beza.??



Asyik2 kalau ke situ mesti amik kailan ikan masing tapi sabtu lepas kami tukar sayur cmpur lak. Rasa? biasa2 jerkk... Korang biasa mkn sayur, gitu la rasanya. haha



Lepas tu mcm biasa la smestinya order aym n ikan. Yang lain nyer x de gamba. haha..
Malas looo nk amik.. Mkn je lahh!! jumm mkn.
Perut pum dh lama.
Masa tu pum dh kui 4 lebeh..
Siap tambah okee.. lapa menggilerrrrrrrrrrrr!!!

Kalau korang2 rasa nk enjoy mkn.. Boleh ler g saner...
Bab harga.. Murah ajer ;)
Include air.. dlm 50++ ajer ;)

No comments: