Saturday, March 28, 2009

Mkn ptg.....ptg sabtu!



Slamat Petang semuaaaaaaaaaaaaa...................!!!!

Jum2 korang mkn petang!! keke.

tekak an neh kan asyik rasa nk telan mkanan je yerk!!!
camne x gemuk ..?? asyik rasa nk mkn jerk..
hohoo..
kalau kata gemuk mesti incik kerie perli okeh...
x yah mkn! x yah order!!
kata nk diet.. mula la incik kerie masam muka okeh.. kekeke..

ala yang risau jerk.
risauuuuuuu kut2 jadi mcm dulu.
mmg x mo la yang :(

tapi dlm kerisauan, mkn mcm x sedar diri okeh.
harap2 walau duk mkn neh tetap boleh maintain kan ya..

UUwaaa.. kalau tidakk!!!!!!!!
nk kurung dlm bilik.. hahaha..

ptg ni incik kerie request nk minum nescafe.
tp an plak x suka minum nescafe tapi tekak ni nk minum air teh tarik panas okeh..
disbbkan incik kerie x de sini tapi dia request..
jadinya an amik gamba then send ke dia.

ok la yang ekk?? haha.
kalau kamu ada disini, pasti an buat kan..

kekeke..

p/s : kak farah! ni la mini mutabak yang an beli kt kaley chepo..
sblm ni dia wat kt rumah, tapi skg udh ada kilang. x tahu pulak kt mana....
slalunya an call dia, then amik kt rumah je lah..

* x de daging pum. bawang aja. haha. nk makan menda murah n mudah dipanaskan.
gini je lah.. keke

No comments: