Friday, March 20, 2009

Kepsi KB



Hi elibody..
Wah manyak kan!! kan..!!!
Walau bdua tapi ya ampun mcm leh mkn 3 org lak. keke.
Sblm2 ni incik kerie ada merungut nk mkn fast food.
ngidam itu ini ..
tekaknya trasa nk mkn kepsi la,mekdi la,pizza la....
so last day masa kami kluar bsama.
kami singgah la ke mall utk mkn kepsi neh........

tahu dh kalau ke kepsi smestinya dia nk x-meal..
x de menda lain. x perlu tanya dh okies.
mmg x order menda lain nyer. keke.

slalunya an amik snack plate yang aym 2 ketul tu..
tapi klmarin ptg tekak ni nk mkn beger.
jadi an pum turut order x meal utk diri sendiri lah..

wah kali ni x meal ada jenis baru okies.
siap ada fries n air lagik tus. keke.
sblm2 ni mana ada fries kan, kan.. kekeke..

mcm biasa la kalau diri sendri yang order.
mesti la tambah extra apa2 kan. ala korang pum mesti cam tu jgkk.
bwekk!!
so an order la cheezy wedges. sbenarnya an order satu jek okies.
tapi cam mana org tu 'tuli' sgt... dia buat dua.
an pum malas cakap manyak, dia jek laaa.....
then an tambah ice cream jelly neh utk incik kery..
incik kery ni mmg hantu ice cream..
so kat kepsi ni mana ada ice cream yg best2..
pakai order je lah..

mkn punya mkn x abis pum...
kiranya satu cheezy weedges n burger tu wt balik je lah..
tgk tu walau kami order memacam x membazir gak la... kiranya x abis wt je lah balik.
x yah merungut or ngata2 kita org mkn manyak.
makan stakat mampu.x abis sepahkan atas meja or sumbat aja dlm beg okies.

kekekeke ;)

so bg korang2 yg tingin nk mkn x meal baru..
pandai2 ler pegi sendiri ok..

daa daaa

2 comments:

Fendi @ Motojhiro said...

napok sdak jah menu KFC tu, yum yum

Nik Nurehan said...

yeap2. rasa mcm best kepsi dr mekdi :)