Sunday, March 22, 2009

Kelmarin... Ptg Sabtu

Agak2 kan korang still ingat ke entry sblm ni.....?

incik kerie mgidam mekdi tus.. ahaaaks..

nk cerita nya. keesokkan harinya kami jadi ler mkn mekdi nyer..
pd awalnya kami nk ke mekdi town kb. tapi disbbkan ksibukkan jalan raya gitu.
kami ke mall kb aja...
kami ke mall utk layan mekdi neh.. aahaakss..

kalau ke mekdi, saya tau sgt si dia nk aper..
strawbery shake.. keke.. :P

so air pepsi dtukarkan pd strawbery shake. an yer ttp pepsi lor.
kali neh kami amik set yang sama, double cheese burger.

disbbkan masa ni br kui 1. kami order set promosi tu je lah.
kiranya utk 2 set double chesse tapi tukar air shake, total : RM 15 lebeh gitu..

so murah okies..

tut2 mkn sudah. kami kembali ke kaunter utk order 3 set utk dbwk pulang ;)

*smestinya ingat parents d rumah ok....... (bagus kn saya) kekeke..
* take away pum amik set sama, double cheese tapi tambah mekflury oreo :)

jam bgerak dgn laju nya... tut2 sudah jam 2 lebey
kami harus bereadar ke 'demit' krn ada urusan perlu diselesaikan..

lebeh kurang jam 3:30 kami smpai d kb smula....

an tinggali incik kerie d stesen bus.......
air mata mula mgalir d pp ini..
si dia akan ke arau pd ptg kelmarin bsama kwn nya incik nije ( pgantin baru )
isteri nya turut ada sama...................

sob sob.........
utk lagik skali an keseorangan...........
seorang tanpa kaseh tsayangg.. uuwaaaaa

yangg!!! bila nk balik neh.??


No comments: