Sunday, March 01, 2009

Hari membeli belah~

Hoho.
akhirnya jadi jgk kami ke tesco.
Kami ni jrg sgt ke tesco bsama2 okeh..
Mmg jarang abiskan masa d mall kecuali ada agenda penting gitu..
Tapi knapa saya beria ria mau ke tescoo..???
Keadaan ke tesco agak ramai la lebeh2 last day kan ari sabtu.
Tapi alhamdullilah lah, sesampai kami d kaunter pembayaran.
wah kaunter baru bukak! syiok bangat.
x perlu bratur la oke...

Yang x syiok nyer ketika menunggu aym black papper itu.
Mmg la harga nya murah skitar rm 6 lebeh aja tapi punya la ramai.. ramai ke? gitu aja. yang x syiok nyer kena nunggu lama jgk la..
Hoho. Dah lama kami neh x de rasa nk beli menda lain.
So tunggu ajer lah depan tu aje lah.. keke.
Biasa la kalau beli utk ku, smestinya beli utk kerie jgk. tunggu punya tunggu akhirnya masak jgk. keke..

Tapi adakah sbb nk membeli ayam kami ke tescoo..??? ahha..
Tidak jgk, slain membeli aym ada gak membeli toilet paper, nescafe, ice cream, buah pauh n yang lebeh penting utk membeli ini......!!



Sbenarnya ini lah tujuan kami ke Tesco oke. hahaha..
Murah ker? Murah kut? or mmg an tetarik la dgn menda neh. keke..
Tgk tu smpai dua. Sbenanrnya an jek nk kan menda ni tgk2 my mum pum nk jgk.
Senang nk isi stok2 baju yang telah dibooking kan. keke. x de la campur aduk dgn almari sendiri.
Hahaha.. ye2 jek utk barangan yg dibooking?
enggak la. pdahal sblm ni an dh beli satu dh skitar rm 70.
Dah kali neh nampak dgn harga rm 38.90. Mata n hati ni mlonjak mau mau!! haha..
Lagipum bg an beli menda ni bkn satu pmbaziran oke.

Trima kaseh yang sbb menemani sayang ni. Bayangkan kalau sayang ni sorang. Camne lor nk bwk 2 skali gus yerk......

* Biarpum hari smalam kami menggunakan 2 troli ;) haha

No comments: