Tuesday, March 17, 2009

Dunia Herbs Kapsul Pati Halia Nightriem

Slamat Malam Semua..
Korang2 dh dinner ker..?
An blum lagik okey. Tapi sblm ke dapo smpat lagik an hupdate satu entry neh.
kekee..

Ala an ni kan wt entry yang simple2 aja.
so x amik masa yang lama utk myiapkannya. keke..


dlm diam2 kan. ops x diam pum.
hari sabtu lepas kan an ada beli ini tau...............

Kalau beli satu set ni, price will be : RM 52

hahaha..

kali ni an terjah kedai obat ni dgn incik kerie oke.
Incik kerie x de kata apa pum.
lg pum sudah lama an merungut utk beli ini..

so beli la...

utk produk losyen tu price, dia 24
manakala pil tu plak dlm rm 35

tapi skg neh ada promotion....
beli dua neh dapat dgn harga rm 52 jerk.

ok la tus kan..

sudah beberapa hari an amalkan..
smpai berairkan mata ok. maklum la an ni mmg x suka mkn obat pil.
sakit deman pum an telan obat syrup jerk..

huh seksa la nk telan pil2 ni tapi tekad jgk nk mkn. keke.

pil ni boleh di makan di antara 4 hingga 6 biji sblm tido.

malam ptama tu an telan 4 biji jerk.
malam kdua an telah 5 biji.
tapi last nite, malam ktiga an layan 6 biji..

wakakaakaka.........

Bila korang makan neh. keesokkannya mai la sakit2 perut kan.
tapi sesuai la bg org yang bmasalah utk membuang air besar.

walau pum sejak an mkn neh juz skali shari. at least an membuang jgk la.
cuz sblm ni an mmg ada masalah tau....

beberapa hari baru membuang, huh........
skg tidak lagik ;)



Dunia Herbs Kapsul Pati Halia Nightriem 400mg. KHASIAT & KEGUNAAN : Mengandungi 90 kapsul. Digunakan secara tradisional untuk membuang angin, melegakan sembelit yang ringan, dan untuk mengurangkan berat badan. CARA PENGGUNAAN : Makan 4 – 6 kapsul

* wat pe nk mkn or sapu2 lation kalau kita tetap mkn mnyak..

Heyy!! lantak an la oke.. ahaha. sbenarnya x de org pun tanya. an sendiri tanya. an sendiri tlg jawab kan..
apa korang susah... x yah nyibuk2 or mgata yerk.. x rak mintak duet korang pum..
korang rasa jeles.. beli jek sendiri ;)

lalalaa

2 comments:

Yatie said...

iya saya sgt jeles :P wekkkkk

Nik Nurehan said...

aaahakss..
x baek woo ada sifat jeles2 neh..
:P bwek..
yatie kan bdk baik. mana leh ada sikap cam gini. lalalaa