Saturday, March 28, 2009

Aym Percik!



Korang perasan ke dgn gamba di atas neh.
Korang agak2 kan apa ek..?

sure la mkanan tapi apa ekk..?




lalalallaa....

Last day kan, an pegi ke rumah Nik Faizah, da femes pembuat kuey tradisional tu..
sbbnya my mum mau mkn kuey akok..
hurm. rm 3 utk 10 biji (:

Pastu, an cuba2 la tanya ayam percik neh.
Dia kata stakat sekor x buat okeh, mcm serba salah jek nk buat.
Kcuali 2 tu dia terima la.
So an x jadi la kan.. Wat pe nk tempah smpai 2 ekor..
Sapa mau mkn kan.
Lain la incik kerie ada sini. Nk g atar ke rumah dia.
Haishh malas lor.

tut2 kui 10 lebeh gitu.
org di sana call ann then dia kata nk ker aym percik sekor hari ni.
kiranya kelmarin la kan.
so an kata nak lah.
sebenarnya an x nk dh ok. ye lah kelmarin an dh ke psar beli daging2 utk dibuat sup tulang.

tapi krn malu sbb org call. an kata nk lah.
mak pum x kesah..

alang2 ada org nk tempah manyak, celah la utk sekor utk an..
so oke la kan..

wahh kira dpt gak la mkn aym percik ari neh.

tut2 hampir kui 1, org tu call/msg kata aym udh msak!!

wah express gitu..

okeh laaa.. saya pegi la neh..
boleh la wt mkn tgh hari nanti..

hoyeahh!!!

sekor aym percik ni bharga rm 25 :)

so kawan2 jum la mkn aym percik .. shedap okeh.
x perlu lauk lain pum x per...... sudah shedap mkn dgn nsik. keke.

sesapa nk kontek2 dia rang boleh laa.
kat sini an selitkan phone n alamat ok.

Num : 09 748 3898
Alamat : Section 4, No 19 Jalan Merbau,
15300 Kota Bharu, kelantan.

* kat sini pelbagai2 jenis kuey yang sdia ada n boleh ditempah..
Korang nk baper ratus pum boleh.. ;)
Hasil nya.. mmg sedap la..

;)

No comments: