Sunday, March 01, 2009

28 FEB ~~ Hari smalam..

Assalamualaikum.
Morning Smuanya.. Korang2 neh dh bangun ke blum yerk.
x bgn lagik memang kena babap montot tau.
Sbbnya skg neh dh kui 9 pg oke..

Hurm.. tapi agak kepeningan lor..
Dgn mata mgantuk duk ngap lappy neh. Ye la. nk tido kut2 tlajak smpai kui 11 kan.
X pasal kena bebel kan.
Nk tak nk, x leh nk tido la oke...
Nk ngemas2 rumah, aduhaii sgt la malas nk gerap.. hahaha..
Bkn nyer an ni rajin n ringan tulang pum. keke.

Minggu ni spt biasa la, smestinya nya syiok lebeh2 ada insan tcayam oke. keke.
Si dia smpai d kb dlm kui 4 pagik tapi mcm biasa la.
Si dia harus menunggu until kui 8 ok. wakakak. cuba ah korang kira baper jam yg harus dia tunggu. Si dia ada gak mgadu letey&ngantuk tp nk wt camne kan..
:( so la yang, len2 kali balik nga teksi yerk.. Smpai awal rumah, awal leh tido2 ni.
x de la ngantuk, sakit2 blakang, nyamuk.. bla bla..

Bila dh amik si dia, of kos la dia menemani ku ke pasar utk membeli mkanan 4 my parents.
Hoho.. dgn wajah x mandi nyer ttp ensem ok. Aucch puji ader makna ni yang ;) lalaa..

then kami singgah ke 'hayaki' utk menikmati brekpes sesama..
kalau ikutkan perasaan mau aja pesan rock manggo tapi segan nyer pasal enggak jadi la.
ye lah pepagik lagik nk mkn menda tu. aishh.. :)
nk order chocolate blend pum, tukang wt lum sampai oke. last2 an order jek milo ais.
Sudah smestinya an order minuman ais2 neh...
Tekak ni jrg sgt nk minum air panas oke. x best lor. lebeh2 cuaca d kb ni agak panas gitu ..



* nsib ler gsk gg kt toilet awam. keke..

Slesai jek mkn terus pulang rumah masing2......................................
jam bgerak lepas sejam sejam. tik tok tik tok........

Get ready utk ketemu si dia ptg hari lak. Hoyeahhh~~!!!
x mcm minggu lepas, hari ahad br ketemuk. Tapi this week ptg tu jgk la kuar bsama..
Suka!! krn apa..??

krn si dia harus menemani ku ke.....................


No comments: