Monday, March 02, 2009

2 March 09

Salam. SLamat Malam Semua......................

Dh dinner ker? Camne hari ini utk korang? oke2 je ker..?
Hurm, bg an biasa aja cuma cuaca aja yang kurang baik.
Semenjak beberapa hari neh, boleh dikatakan ujan turun dgn lebatnya, x kira siang or malam oke.
Walhal skg ni bkn nya musim ujan tau..
Mungkin jgk krn sblm ni cuaca agak panas oke..

Pikiran ku malayang seketika mengingatkan si dia yang brada d arau sana..
Huh.. Buat apa la yerk. (terus mcapai hp ku, toktek2 sms pd si dia)
'yang, wt pe tu'............ smbil mengeluh..
Otak ku mlayang. memikirkan 'knapa la lambat sgt ari sbtu pg neh'...
Smbil membelek calender yang brada d depan mata.........
Saya tahu yang si dia akan pulang jumaat malam neh cuz saya sendiri menemani nya membeli ticket........ Hoyeahh x shabar oke..
"yang!! rindu!!!!!!!!!!!"

Ari neh korang wt pe yerkk?? ada aktiviti yang best ker??

hurm.......
Hari Esk ..........
Esk hari slasa...
My maksdara akn smpai ke sini.
Stahu an dia rang nyer fligt pepagik lagik. x tahu lak sama ada an kena g amik di airport or dia rang naik cabs aja. Nampak gaya malam neh kena call 'cikyah' lah. hoho
Smalam dh call 'cikbie' tapi tlupa plak nak tanyakan hal itu.
Tapi dia rang balik smalaman aja..
Maklum keje kan itu pum amik cuti sesaja. keke.

Rasanya x shabar nk jumpa cikbie n cikyah ni. Maklum la, last an jumpa dia rang masa kduri kawen Faris kut(my cousin)

Agak2nya dia rang bwk apa2 tak utk an yerk? Aaaahaaks. jahat kan :P bwekk!! x malu tu. keke
Sabau je lah..

Tapi kalau korang2 nk bg apa2 kt an pum x kesah. orait aja ;) keke..

Eh eh rasanya perlu stop utk seketika.. sudah jam 7:50 PM lah..
Jum2 kita wt apa yang patut dr mlayan tenet neh.....................
Harus lah ada kwajipan yang harus diselesai kan..

yokkk!!

No comments: